Sterling yol ayrımında!

Manchester City'nin bu sezon en önemli oyuncularından olan İngiliz yıldız Raheem Streling takımdan ayrılma aşamasında. İngiliz ekibi ile yıldız oyuncu yeni kontrat konusunda anlaşamadı.

Sky Sports News'in haberine göre, Premier League'de bu sezonu 100 puan gibi çok iyi bir dereceyle şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'de yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken, kulübün bu sezon en efektif oyuncularından olan Raheem Sterling ile olan yeni kontrat görüşmeleri olumsuz sonuçlandı.

Daha uzun ve güncellenmiş bir kontrat imzalamak için masaya oturan City yönetimi ve Sterling, maaş konusunda anlaşamadı. Habere göre Sterling'in istediği ücret ile City yönetiminin teklif ettiği ücret arasında çok fazla fark varken, Sterling'in İngiltere Milli Takımı ile Rusya'ya Dünya Kupası'na gitmesi sebebi ile görüşmelerin askıya alındığı belirtildi.

Geçen sezon Premier League'de 33 maça çıkan Sterling, 18 gol atıp 15 de asist yaptı.

Sterling yol ayrımında! ile ilgili etiketler Manchester City Raheem Sterling
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.