Stephen King sinemada 117 milyon dolar hasılat yaptı...

Stephen King'in unutulmaz eserlerinden sinemaya uyarlanan It 117 milyon $ ile tarihi bir gişe rekoru kırdı.

Yayınlanan her yeni fragmanda filmden beklentiler yükselmişti. R derecelendirmesine sahip korku filmleri arasında en iyi açılışı yapacak bir ilk üç gün gişesi elde edebileceğine dair yorumlar yapılan filmde geçen hafta içerisinde filmin açılışı için tahminler $60 milyon civarındaydı.

FİLM BEKLENTİLERİN İKİ KATI GİŞE YAPTI.

ABD'yi vuran Irma Kasırgası sebebiyle, toplamda gişenin 5-6% kadarını bulunduran bölgede sinema salonlarının kapalı olduğunu, dolayısıyla bu miktarın normal şartlarda $125 milyon civarı olabileceği tahmin ediliyor.

Film dünya genelinde vizyona girdiği bölgelerde ise $62 milyon elde ederek ilk üç gününde global olarak $179 milyona ulaştı.

BU HAFTA VİZYONA 5 FİLM GİRDİ

Bunlardan ikisi Cenaze işleri ve Yarım Kalan adlı Türk filmleri, Cenaze işleri 6800 kişi,Yarım Kalan ise 750 kişi tarafından seyredildi.

Stephen King sinemada 117 milyon dolar hasılat yaptı... ile ilgili etiketler Rekor film Sinema ıt gerilim korku hasılat gişe vizyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.