Stefan Kuntz'tan Burak Yılmaz sözleri... "Gurur duymalısın çünkü bu takımın kaptanısın"

Stefan Kuntz'tan Burak Yılmaz sözleri... "Bazen de şansa ihtiyacınız olur... Burak Yılmaz attığı kritik bir penaltıyla bizi bu maça taşımıştı. Onunla da gurur duyuyorum. Peki siz Türk Milli Takımı'yla gurur duyuyor musunuz? Portekiz'e evinde top oynatmadık! Maç sonunda bir daire oluşturduk, bir araya geldik. Burak'a, 'Gurur duymalısın çünkü bu takımın kaptanısın' dedim."

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçında Portekiz'e deplasmanda 3-1 mağlup olan A Milli Takım, zoru başaramadı. İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Ay-Yıldızlılar 2. yarıda geri döndü ama Burak Yılmaz'ın skor 2-1'ken 85'te kaçırdığı penaltı tarihe geçti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, maçın arından TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Bazen de şansa ihtiyacınız olur... Burak Yılmaz attığı kritik bir penaltıyla bizi bu maça taşımıştı. Onunla da gurur duyuyorum. Peki siz Türk Milli Takımı'yla gurur duyuyor musunuz? Portekiz'e evinde top oynatmadık!" dedi.

"PORTEKİZ'DE PORTEKİZ'E TOP OYNATMADIK"

"İlk 20 dakika yeterince inanmadık! Ancak ilk golden sonra değiştik. Maçı kazanabileceğimiz hissi geri geldi. 2'nci golde dikkatsizdik. Devre arası soyunma odasında Letonya ve Karadağ maçlarında nasıl geriden geldiğimizi anlattım. Takıma, 'Portekiz'de Portekiz'e karşı pozisyonlar buluyorsunuz, yenebileceğinize inanıyor musunuz' diye sordum. Hepsi 'evet koç' dedi. Takımımla gurur duyuyorum. Onlara 2. yarıda top oynatmadık."

"Bazen de şansa ihtiyacınız olur... Burak Yılmaz attığı kritik bir penaltıyla bizi bu maça taşımıştı. Onunla da gurur duyuyorum. Peki siz Türk Milli Takımı'yla gurur duyuyor musunuz? Portekiz'e evinde top oynatmadık! Maç sonunda bir daire oluşturduk, bir araya geldik. Burak'a, 'Gurur duymalısın çünkü bu takımın kaptanısın' dedim."

"Bizim genç bir takımımız var. Büyüyor, gelişiyoruz. Bu mağlubiyet üzerinden yeni şeyler inşa edersek, dersler çıkarırsak gelişeceğiz."

Stefan Kuntz'tan Burak Yılmaz sözleri... "Gurur duymalısın çünkü bu takımın kaptanısın" ile ilgili etiketler Portekiz Burak Yılmaz A Milli Takım Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.