Stefan Kuntz'dan Serdar Aziz kararı! Tecrübeli savunmacıya yeniden milli forma yolu gözüktü..

Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki savunmacısı Serdar Aziz için bir son dakika gelişmesi yaşandı. A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un Serdar Aziz için verdiği karar belli oldu.

Bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Serdar Aziz için Milli Takım yolu aralandı. Portekiz maçı kadrosunu şekillendirmeye çalışan teknik direktör Stefan Kuntz, tecrübeli savunmacıyı gözüne kestirdi. 

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun iddasına göre A Milli Takım yetkilileri Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz ile özel bir görüşme yaptı. Stefan Kuntz ve ekibinin, Aziz’i A Milli Takım’a davet etmeyi düşündüğü öğrenildi. 

BU SEZON KIRMIZI GÖRMEDİ

Bu sezon tüm kulvarlarda 20 resmi maça çıkan Serdar Aziz, gol ya da asist katkısı vermezken, toplamda 5 kez sarı kart gördü. Tecrübeli stoperin sezon boyunca kırmızı kart görmemesi de dikkat çeken bir başka detay.

Stefan Kuntz'dan Serdar Aziz kararı! Tecrübeli savunmacıya yeniden milli forma yolu gözüktü.. ile ilgili etiketler Serdar Aziz Fenerbahçe A Milli Takım Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.