Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi konuştu: Hedefimiz 3'te 3 yapmak

Lüksemburg maçı öncesi teknik direktör Stefan Kuntz ile milli oyuncu Merih Demiral basın toplantısında açıklamalar yaptı. Genç stoper Merih Demiral, gol yemeyeceğimizi düşünüyorum derken; Kuntz, "Lüksemburg, gruptaki en güçlü rakip" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan genç stoper Merih Demiral, "Tabii ki öncelikli hedefimiz gol yememek ve maçı kazanmak. Geçtiğimiz iki maçta gol yemedik ve skor ürettik. Bu bizim için çok güzel, yarın da öyle olacağını umuyorum. Bunlar bizim için önemli maçlar." dedi.

''ŞAHSİ OLARAK BENDE GOL ATMAK İSTİYORUM'' 

Savunma oyuncularının gol aramasıyla ilgili olarak milli futbolcu, "Biz Atalanta'da da böyle oynuyoruz, stoperler gole katkıda bulunuyor. Benim için güzel bir şey. Gol yememek istiyoruz ama şahsi olarak ben de gol atmak istiyorum. Atalanta da buna alışığım zaten" diye konuştu.

MİLLİ TAKIMDA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ GEREKLİ ÖZ VERİYİ GÖSTERİYOR''

Sezon bitmesine karşın milli maçlara konsantrasyonda sorun olup olmadığı yönündeki soruya ise Merih, "Mental anlamda zor. Sezon boyunca çok maç oynadık. Milli Takım'da bütün arkadaşlarımız gerekli öz veriyi gösteriyor. Bence bu çok önemli. Geçtiğimiz iki maçta bunu gösterdik. Arkadaşlarımız en iyisini yapıyor. Bizim için çok güzel olacak. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız" yanıtını verdi.

Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi konuştu: Hedefimiz 3'te 3 yapmak

"LÜKSEMBURG, BİREYSEL VE TAKTİKSEL BAKINCA GRUPTAKİ EN GÜÇLÜ RAKİP"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ise basın toplantısına Lüksemburg'u değerlendirerek başladı ve "Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya'dan farklı rakip. 3. galibiyeti arıyoruz. Lüksemburg, bireysel ve taktiksel olarak bakınca gruptaki en güçlü rakip. Diğer maçlara göre daha zor olacağını bekleyebiliriz. Oyuncularımızı en mükemmel şekilde maça hazırlamaya çalıştık. Rıdvan'ın ağrıları var, onu riske etmeyeceğiz" dedi.

''TAKIM RUHU İYİ PERFORMANS GÖSTERMENİN TEMELİDİR''

Takım performansını değerlendiren Alman teknik adam şöyle konuştu, "Benim için takım ruhu iyi performans göstermenin temelidir. Oyuncuları da buna göre seçiyoruz. Belirli tavsiyeleri dinliyoruz. Ama önemli olan takım ruhunu iyi tutacak kararları vermemiz lazım. Kalecilerden bahsedersek kampın ikinci veya üçüncü gününde kimin oynayacağını söyleriz. Onun için 'ben neden yokum' endişesi doğmuyor. Takım içinde lider oyuncular var. Takım ruhu iyi olunca, bir kahatlık oluşuyor. Oyuncular burada okul tatilinde değiller. Teknik heyetle birlikte ufak dokunuşlar yapıyoruz. Motive etmek için çalışıyoruz. Genç oyuncular da iyi işler çıkarıyor. Saha içinde ve dışında iyi davranışlarını gördüm. İki maç geçti. Benim de gözlemlediğimiz detaylar var. Bunlarla ilgili konuşuruz. Belki kamuoyunun gözünden kaçan bazı küçük olumlu şeyler var. Onlar da beni mutlu ediyor."

Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi konuştu: Hedefimiz 3'te 3 yapmak - Resim : 2

''ANALİZİ BUGÜN AKŞAM YAPACAĞIZ''

Lüksemburg konusunda oyunculara neler söylediği sorulması üzerine Stefan Kuntz, "Analizi bugün akşam yapacağız" yanıtını vermekle yetindi."Lüksemburg'tan bir oyuncu alma şansınız olsa kimi alırdınız" sorusu üzerine Stefan Kuntz: "Tabii ki Lüksemburglu oyuncuları tanıyoruz, ama bu kadar derinlemesine bir yorum yapmak istemiyorum" dedi. 

''OYUNCULARIMDAN KONSANTRE VE CİDDİYET İSTİYORUM''

"Türkiye galibiyet alırsa işi bitmiş sayabilir miyiz?" sorusu üzerine "Zorluklar maç maç değişiyor. Her zaman takımınızın gelişmesini istersiniz. Bir hoca olarak takımınızın sık sık gelişmesini istersiniz. Bu Uluslar Ligi maçlarını EURO 2024 Eleme karşılaşmalarının provası olarak görüyoruz. Bu yüzden oyuncularımdan konsantre ve ciddiyet istiyorum" yanıtını verdi.

Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi konuştu: Hedefimiz 3'te 3 yapmak ile ilgili etiketler Merih Demiral basın toplantısı Stefan Kuntz lüksemburg uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.