Stefan Kuntz, 6 gollü galibiyeti değerlendirdi: Oyuncuların istekleri beni çok memnun etti

İlk maçında Faroe Adaları'nı farklı geçen A Milli Futbol Takımı, Litvanya kalesine yarım düzine gol bıraktı. Karşılaşmayı 6-0 kazanan A Milli Futbol Takımı, 3 puanı hanesine yazdırdı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri Serdar Dursun (2), Doğukan Sinik (2), Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu kaydetti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Litvanya maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar C Ligi’nde Litvanya’ya konuk oldu. İlk yarıda Doğukan Sinik’in golleriyle 2-0 önde kapatan milliler, ikinci yarıda Serdar Dursun’un 2, Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle sahadan 6-0 galip ayrıldı.

İlk maçtaki performanslarını devam ettirmek için ikinci maça çıktıklarını belirten Kuntz, "İlk amacımız yine kazanmak ve gol yememekti, bunu başardık. İlk maçta iyi yaptığımız şeyleri devam ettirmek istedik. Oyuncularımız için iyi bir sonuç oldu. A Milli Futbol Takımı, 3 yeni oyuncu kazanmış oldu; Doğan, Cenk ve Eren" diye konuştu.

Her maçta takımın daha da geliştiğini belirten Kuntz, "Takım ruhunun büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyebiliriz. Kulübede olan ve daha önce 11 başlamış oyuncuların kenardaki istekleri beni çok memnun etti" sözlerini kullandı.

Kuntz, Halil Dervişoğlu'nu kadroya almasının eleştirilerine ise, "Kadroyu ilk açıkladığımızda birçok kişi 'Halil neden kadroda?' demişti. Bugün neden olduğunu göstermiştir diye umuyorum. Halil'in hiçbir zaman vazgeçmeyen bir mentalitesi var" diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Stefan Kuntz, 6 gollü galibiyeti değerlendirdi: Oyuncuların istekleri beni çok memnun etti ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Litvanya Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.