Steam, Türkiye'de en çok satılan oyunları açıkladı

Dijital oyun platformu Steam, geçen hafta Türkiye'de en çok satılan oyunlarını açıkladı. Zirvede görmeye alışık olduğumuz Elden Ring'in yerine bakın hangi oyun geçti. İşte Steam Türkiye'de en çok satılan oyunlar...

Steam, Türkiye'de en çok satılan oyunlarına baktığımızda zirve hariç bir önceki hafta ile aynı olduğunu görüyoruz. Gelin hep birlikte Türkiye'deki kullanıcıların 27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında en çok satın aldıkları oyunlara bakalım.

Steam, Türkiye'de en çok satılan oyunları açıkladı

1) FIFA 23= 699,99 TL

Electronic Arts'ın ikonik futbol oyunu FIFA'nın en yeni sürümü FIFA 23, bir süre önce piyasaya sürüldü. Steam'in paylaştığı verilere baktığımızda, bu oyunun son bir haftalık süreçte en çok satın alınan yapımlar arasında yer aldığını görüyoruz. 699,99 TL karşılığında satın alınabilen FIFA 23'ün yüzde 60 indirimle 280 TL'ye düşmesi, oyuna olan ilgiyi artırmış durumda.

2) Elden Ring= 599,00 TL

Yılın en çok konuşulan oyunlarından bir tanesi olan Elden Ring, yüzde 30 indirime girdi ve listenin zirvesine yerleşti. Fantastik bir dünyada geçen RPG, neredeyse tüm oyunculardan tam not aldı. Steam "Yılın Oyunu" adayı olan Elden Ring, önümüzdeki yıl da çok konuşulacak gibi görünüyor.

3) Counter-Strike: Global Offensive= Oynaması Ücretsiz

Valve'ın 2012 yılında piyasaya sürdüğü Counter-Strike: Global Offensive, dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor. FPS türünün önemli temsilcilerinden olan oyun, ücretsiz hale getirildikten sonra da ilgi görmeye devam ediyor. 

4) Call of Duty: Modern Warfare= 21.099,00 TL

Activision'ın en yeni Call of Duty oyunu, haftalardır bu listenin içerisinde yer alıyor ve kolay kolay da alt sıralara düşecek gibi görünmüyor. 

5) Red Dead Redemption 2= 299,00 TL

2018 yılında Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen oyun, dünyanın en popüler yapımları arasında yer alıyor. Vahşi Batı temalı oyunun çok sevilmesi, Red Dead Redemption 2'ye bu listede sık sık yer vermemizi sağlıyor.

6) Dota 2= Oynaması Ücretsiz

Valve tarafından piyasaya sürülen Dota 2, tarihin eskitemediği oyunlar arasında yer alıyor. Çevrimiçi çok oyunculu yapıda olan ve LoL rakibi olarak bilinen oyun, neredeyse her hafta bu listede kendisine yer buluyor.

7) God of War= 329,00 TL

Yıllar önce PlayStation özel oyunu olarak yayınlanan ve kısa bir süre önce de PC ekosistemine gelen God of War, ilerleyen dönemlerde de en çok satanlar listesinde yer alacak gibi görünüyor.

8) Cyberpunk 2077= 249,00 TL

Yüzde 50 indirime giren Cyberpunk 2077 de zaman zaman çok satanlar listesine giriyor. Eğer bu oyunu satın almayı düşünüyorsanız indirim kampanyasını kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

9) GTA 5= 169,00 TL

Yılların bir türlü eskitemediği oyun olan GTA 5, bu hafta da en çok satanlar listesine girmeyi başardı.

10) Apex Legends= Oynaması Ücretsiz

EA'nın birkaç yıl önce piyasaya sürdüğü CS:GO rakibi oyunu Apex Legends, zaman zaman en çok satanlar listesinde yer almayı başarıyor. Bu hafta da aynı durum söz konusu.

 

Steam, Türkiye'de en çok satılan oyunları açıkladı ile ilgili etiketler Steam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.