Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019?

Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019? Black Friday indirim pek çok markada başladı. Black Friday'de çeşitli indiriler ve kampanyalar hazırlanıyor. Steam'in indirimleri ne zaman yapacağı ise merak konusu. Peki Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019?

Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019? Oyun platformu olan Steam birçok kişi tarafından takip ediliyor. Black Friday döneminde ise çeşitli indirim kampanyaları gerçekleştiriliyor. Steam'in ise indirimi ne zaman yapacağı ise merak konusu. Detaylar haberimizde...

Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019?

STEAM BLACK FRIDAY NE ZAMAN?

2019 yılı Steam İndirimleri'nin 26 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Onlarca oyunda %80'lere varan indirimlerin uygulanması bekleniyor.

STEAM NEDİR?
Çıkışından bu yana artık neredeyse 15 yıl geçecek olan uygulama için günümüzde onlarca yeni ödeme yöntemi bulunuyor. Kutulu oyunların artık iyice hobiye dönüştüğü günümüzde dijital marketler hayli popüler durumda. Eh, Valve’ın en büyük projesi de bu platformlar arasında en popüler olanı.

Bu şekilde satın aldığınız oyunun, herhangi bir fiziksel detayı elinizde bulunmuyor. Özellikle medya içeriklerini evlerinde koleksiyon yapmayı sevenlerin tercih etmediği bu satın almanın avantajları da bulunuyor.

BLACK FRIDAY NEDİR?

1932‘den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen ‘Black Friday’, önce ABD’de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere’nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90’ların üzerine çıkabiliyor. Cuma’ya özel ABD’de mağazalar kapılarını saat 05:00’te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

Black Friday ABD'de Şükran Günü'nünden sonraki ilk Cuma (Kasım ayının dördüncü Cuma günü) gününe denk gelen güne verilen addır. Black Friday, 1952'den bu yana ABD'de Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir ve birçok ünlü marka ürünlerinde ciddi indirimler ve fırsatlar düzenler. Black Friday resmi bir tatil günü olmasa da Kaliforniya ve diğer bazı eyaletlerde hükümet çalışanlarına 'Şükran Günü'nden sonra' adı altında bir tatil günüdür. Black Friday, ABD'de 2005 yılından bu yana en yoğun şekilde alışveriş yapılan gündür. Black Friday günü birçok marka ciddi oranlarda indirimler yapar ve stoklar neredeyse sıfıra iner.

Steam Black Friday indirimleri ne zaman 2019? ile ilgili etiketler 2019 Black Friday steam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.