STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK?

Gençlerin popüler buluşma noktası Starbucks'lar Türkiye'deki şubelerini ne zaman açılacak? Twitter'a düşen bir mesaj kısa sürede on binlerce kişi tarafından paylaşıldı...

Türkiye ilk aşamasını başarı ile geçtiği koronavirüs salgını ile mücadelede normalleşme adımlarına hız verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı duyuruda, koronavirüs salgını nedeniyle yürürlüğe konulan şehirler arası seyahat kısıtlamaları ve restoran, kafe gibi işletmelerin kapatılması uygulamalarının 1 Haziran itibarıyla sonlandırılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarına göre, 1 Haziran tarihinden itibaren restoran, kafe, kıraathane ve çay bahçeleri belli kurallara tabi olarak yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

GENÇLERİN POPÜLER BULUŞMA NOKTASI STARBUCKS'LAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mesajlarının üzerine gözler, koronavirüs salgının nedeniyle Türkiye'de olduğu gibi dünyanın pek çok ülkesinde şubelerini kapatmak zorunda kalan kahve zinciri Starbucks'ın şubelerini ne zaman açacağına çevrildi.

Türkiye'de yüzlerce şubesi bulunan ve gençlerin popüler buluşma noktalarından biri olan Starbucks'tan 1 Haziran'da şubelerini açıp açmayacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

Ancak sosyal medya platformu Twitter'a düşen bir mesaj, vatandaşların Starbucks kahve zincirine olan özleminin hangi boyutta olduğunu gözler önüne serdi.

"Starbuck Türkiye" adını taşıyan Twitter hesabından paylaşılan "NEREDE KALMIŞTIK?" mesajına saatler içinde on binlerce beğeni ve yorum geldi.

STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK?

Özellikle gençler, Starbucks mağazalarının bir an önce açılması konusundaki sabırsızlıklarını, yaptıkları yorumlarla sosyal medyada paylaştı.

Ancak ufak bir detay gözden kaçtı... "NEREDE KALMIŞTIK?" paylaşımını yapan Twitter hesabı, Starbucks Türkiye'nin resmi hesabı değil!

Starbucks'ın resmi hesabından dev kahve zincirinin Türkiye'deki şubelerini ne zaman açacağına dair şu ana kadar bir bilgi paylaşılmadı.

STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK? - Resim : 2

İŞTE SAHTE HESAPTAN YAPILAN O HEYACAN VERİCİ PAYLAŞIMIN ALTINA YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI;

STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK? - Resim : 3

STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK? - Resim : 4

 

STARBUCK TÜRKİYE: NEREDE KALMIŞTIK? ile ilgili etiketler Starbucks kahve Korona
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.