'Tecavüzcü arıtma tesisi CHP'

Star yazarı Esra Elönü, bugünkü köşe yazısında tecavüz ve taciz skandallarıyla çalkalanan CHP'yi ele aldı. Elönü, "İstedikleri olayı yalana banıp o yalanı doğurgan kazan haline getiriyorlar, istemediklerini de her türlü hamasetin Tarzanlığına soyunarak görünmez hale getiriyorlar." dedi.

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz olaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Maltepe başkan yardımcısının tecavüzden tutuklanmasının ardından partili kadınlar ayaklandı.

Taciz haberleri ardı ardına gelirken, CHP'li isimler hakkında suç duyurularında bulunuldu.

Bugünkü yazısında konuya değinen Star yazarı Esra Elönü, ağır satırlar kaleme aldı. 

'Tecavüzcü arıtma tesisi CHP' başlıklı bir yazı kaleme alan Elönü şunları yazdı:

"Lütfen birbirinize düşerken bir yerlerinizi kırmayınız.

Yüzümde müstehzi bir gülümseme oturdum yazının başına.

Başlık benden önce atladı yerine kondu. Ne yazacağımı tahmin etmekte zorlamayışınız, bunların istediklerinde çok kolay yüzsüz pişkin utanmaz olduklarının tezahürüdür.

Şimdi bana “CHP , elektrik süpürgesi hortumunun ucuna poşet bağlayıp solunum cihazı yaptı” deseniz inanmam. Bana yine aynı CHP “Tecavüzcü arıtma cihazı yaptı” derseniz o zaman işler değişir inanırım .

Cemil Meriç, soldan bahsederken “Kelimelerle kendilerine yeni bir bekaret kazandıranlar“ diyor. Ne muhteşem bir benzetme.

İstedikleri olayı yalana banıp o yalanı doğurgan kazan haline getiriyorlar, istemediklerini de her türlü hamasetin Tarzanlığına soyunarak görünmez hale getiriyorlar.

Nedir olay ?

Maltepe, Ümraniye, Sultangazi’den gelen zincirleme tecavüz hattı ve CHP. CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz 23 yaşında genç bir kıza tecavüz etmekten tutuklandı.

Ümraniye’den Özlem Hanelçi Kaftancıoğlunun yardımcılarını aynı sebeple Canan hanıma şikayet etse de sonuç alamadı. Malumunuz tecavüzcü saklama kabı Partisi , Maltepede tecavüz olayının örtülmesi için 10 gün bekliyor lakin gömme çabaları boşa çıkıyor.

Ne demiştim , midenizi kaldırmadığını aklınıza yedirmeye çalışmayın . Kadın dernekleri yine salça bezelye tarhana işine girdiler galiba sesleri çıkmıyor. Yo yo bu sefer kurtaramazsınız bu sefer baklava desenli süveterleriniz 90 derecede yıkanmış gözlük kılıfına döndü kabul edin.

İdeolojik körlüğünüz sakladığınız yüzlerinizi de yıkanacak hale getirdi. Madem mor halkaları taktınız İstanbul Sözleşmesinde tecavüzcü sizdense sesini kes maddesi mi var. Ne oldu bu mor halkalar iki yüzlülüğünüzün tasması haline mi geldi.

Halka morsa adalet zor! Öyle mi ? Hayırdır..

Kudurmuşçasına gündemi değiştirmeye çalışıyorsunuz hiç zahmet etmeyin. Adalet hak ve vicdan kimin gündemi değilse onlar gündemden düşmez.

Bu olay “Canan soğuttu , CHP üfledi” yaparak bitiremeyeceksiniz. Kanal patladı. Sıçrattıklarınız sıvanacak olanların garantisidir.

Hatırlayın HDP’li Milletvekili Toma Işık’ın seçim öncesi çalışmalarında evli bir tecavüz ettiği haberleri ortalığı kasıp kavurmuştu diyeceğim ama kendi arkadaşlarını kastı, besleme medyayı savurdu kavrulan sadece mağdur kadın oldu.

Ve bu olayı iki sene beklettiler. İki sene susanların şimdi göstermelik geveleyişleri kimsenin umurunda değil. Şu olayı baklava desenli süveter kurtarmaz artık diyecekken aynı desenin puşisini buldular. Hatırlayın en ufak bir tezviratta ciyakladıkları mecliste puşi saçağına boncuk dizdiler adeta, o derece sessizlik vardı.

Sansür var, yasak var, özgür değiliz diye böğürenlerin hakikate ahlaka vicdana uyguladıkları sansür budur işte, o mülevves kelimelerin esir aldığı özgür beyinler (!) bunlar işte.

Ne diyeyim, bir çukura bin klavye sığdıran ergonomik ifrazat torbaları sıvacılık yapmaya devam ediyor hakikati balçıkla sıvamayacaklarını bile bile."

YAZININ ORİJİNAL METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

'Tecavüzcü arıtma tesisi CHP' ile ilgili etiketler CHP Taciz Tecavüz Esra Elönü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.