Star Wars Battlefront 2 Kaç GB? Epic Games Star Wars Battlefront 2 ücretsiz nasıl alınır?

Star Wars Battlefront 2 ücretsiz olarak Epic Games'te. 280 TL fiyatıyla oyunseverlerin gözdesi Epic Games Star Wars Battlefront 2 ücretsiz olarak nasıl alınır? Kaç GB sistem gereksinimi var?

Epic Games, her hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunlarda çıtayı yükseltiyor. 280 TL değerinde olan Star Wars Battlefront II: ı Epic Games ücretsiz olarak dağıtıyor. Peki Star Wars Battlefront 2 kaç GB yer kaplıyor?

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyunseverleri sevindiren Epic Games, bu kez de en çok tercih edilen ve merakla beklenen oyunu Star Wars Battlefront 2'yi ücretsiz olarak sundu. Çok oyunculu Tek kişilik modlara sahip olan Star Wars Battlefront II ücretsiz nasıl alınır?

STAR WARS BATTLEFRONT 2 ÜCRETSİZ NASIL ALINIR?

Epic Games hesabınıza giriş yaptıktan sonra, mağaza kısmından ücretsiz oyunu alabilirsiniz. Oyun önümüzdeki hafta ücretsiz olacak. Bu yüzden tarihe dikkat ediniz ve fatura kısmında 0 TL yazdığına emin olunuz.

280 TL'lik Star Wars Battlefront 2 bedava nasıl alınır, ne zaman ücretsiz olacak? Epic Games Star Wars Battlefront II sistem gereksinimleri, kaç gb?

Oyunu oynamak için Origin hesabına da sahip olmanız gerekir.

STAR WARS BATTLEFRONT II KONUSU NEDİR?

Haftaya ücretsiz dağıtılacak olan Celebration Edition, oyunun kendisiyle birlikte ayrıca lansmandan itibaren oyun içi alışverişle alınabilen tüm özelleştirme içeriklerini ve STAR WARS™: THE RISE OF SKYWALKER™'dan ilham alınan ögeleri de içeriyor. Hikaye modunun yanı sıra güçlü bir multiplayer'a da sahip olan Battlefront II, üstün görsel kalitesiyle de dikkat çekiyor. Ülkemizde EA oyunlarının fiyatları epey yüksek olduğu için Battlefront II'yi oynayamayan oyuncular vardı. Bu anlamda Epic'in kampanyası çok iyi oldu.

Epic Games 14 Ocak ücretsiz oyunu belli oldu - ShiftDelete.Net

STAR WARS Battlefront II SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10
Bellek: 8 GB
Depolama: 60 GB
DirectX Sürümü: 11
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 4 GB ya da NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB

 

Star Wars Battlefront 2 Kaç GB? Epic Games Star Wars Battlefront 2 ücretsiz nasıl alınır? ile ilgili etiketler oyuncu Epic Games star wars battlefront
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.