Star TV'de ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin ekran macerası kısa sürdü

Yalancı, Ada Masalı, Elbet Bir Gün ve Dünya Hali dizilerinin ardından Benim Hayatım dizisinin de ekran macerası sona eriyor... Berfu Nilsu Aktaş, Savaş Özdemir ve Genco Özak’ın başrollerini paylaştığı Benim Hayatım dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Önce yayın günü değişen dizi için şimdi de final kararı alındı.

Başrollerinde Berfu Nilsu Aktaş, Savaş Özdemir ve Genco Özak’ın yer aldığı Benim Hayatım dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Bir süredir reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan Benim Hayatım dizisinin ekran yolculuğuna devam etmesi için yayın günü değişti.

Star TV'de ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin macerası kısa sürdü


YAYIN GÜNÜNÜN DEĞİŞMESİ REYTİNGLERİ ETKİLEMEDİ

Star TV'de her pazar akşamı saat 20.00'de ekranlara gelen dizinin yayın günü flaş bir kararla perşembe günü olarak değiştirildi. Ancak yapılan müdahaleler dizinin kötü gidişatını değiştirmedi.

Star TV'de ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin macerası kısa sürdü


Genel yönetmenliğini Onur Tan'ın, yönetmenliğini ise Orkun Çatak'ın üstlendiği, senaryosunu Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete'nin kaleme aldığı Benim Hayatım dizisi bu ay final yapacak.

Star TV'de ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin ekran macerası kısa sürdü ile ilgili etiketler Star TV reyting benim hayatım final Berfu Nilsu Aktaş savaş özdemir genco özak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.