Star TV yeni sezonda 4 diziyle ekranın hakimi olacak!

Yeni sezon için kanalların hummalı çalışmaları sürüyor. Eylül ayında pek çok yeni dizi ekrana gelmeye başlayacak. Her sezon başında izleyici adeta bir bombardımana uğruyor ve bir önceki sezondan gelenlerin yanı sıra yeni dizileri de izleyerek aralarından ilgisini çekenleri seçmeye çalışacak.

Kanallar ise hepsi birbirinden iddialı yapımlarını ekrana getirmek için büyük hazırlıklar içerisinde. Ünlü isimleri buluşturan, hikayeleriyle izleyenleri etkileyecek yeni diziler için geri sayım başladı! Ağustos ayının ilk haftasına girmemize karşın pek çok dizinin kadrosu tamamlandı ya da tamamlanmak üzere. Bir kaç hafta içinde ise sezonda yayına girecek yeni dizilerin çekimlerine başlanması planlanıyor.

Bazı dizilerin çekimleri ise çoktan başladı bile! Şimdi izleyici sosyal medyadan yeni diziler, yeni dizi çiftlerini takip ediyor ve yorumlar yapıyorlar. Star TV de sezona iddialı yapımlarla girmeye hazırlanıyor!

Kanalın uzun süredir üzerinde çalışılan 4 dizisi ön plana çıkacak yeni sezonda! Hepsi de birbirinden ünlü ve iddialı isimleri buluşturan 4 dizi, şimdiden konuşulmaya başlandı bile! Hepsi de son dönemde dikkat çeken Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız gibi dizilere de konu olan gerçek hayat hikayelerini kitaplaştıran Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden diziye uyarlanıyor. OGM Pictures imzalı 4 dizi de hem hikayeleri hem de oyuncuları ile konuşulmaya başlandı bile…

İşte o 4 dizi ve kulislere yansıyan bazı bilgilerle birlikte heyecan yaşatan gelişmeler…

Star TV, yeni sezonda 4 iddialı dizisiyle ekranı adeta bombardımana tutacak! 1

Kral Kaybederse…

Uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ ismi ile anılıyor bu dizi. Geçtiğimiz sezonlarda çok konuşulan dizilere imza atan OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin hikayesinin çok çarpıcı olduğu konuşuluyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin kadın oyuncusu ile ilgili uzun süredir bir gelişme yok. Ancak Aşk-ı Memnu’daki efsane birlikteliklerinin ardından şimdi bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizisinde de birlikte oynama ihtimali olduğu şeklinde kulis dedikoduları dolaşıyor. Kral Kaybederse dizisi, Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından birisi olacak…

Star TV, yeni sezonda 4 iddialı dizisiyle ekranı adeta bombardımana tutacak! 2

Yalı Çapkını…

Yalı Çapkını da Star TV’nin yeni sezonda güçlü projelerinden birisi. Dizinin çekimleri bir süre önce başladı. Daha önce Öğretmen dizisinde birlikte rol alan genç kuşağın iki başarılı ismi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i buluşturan dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda iki genç oyuncuya usta oyuncu Çetin Tekindor da eşlik ediyor. Kadroda ayrıca Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı, Öznur Serçeler ile Yiğit Tuncay da bulunuyor. Gaziantep’te başlayan dizinin hikayesinin İstanbul’da devam etmesi planlanıyor…

Star TV, yeni sezonda 4 iddialı dizisiyle ekranı adeta bombardımana tutacak! 3

Çöp Adam…

Başrolünde Uraz Kaygılaroğlu’nun yer alacağı şeklinde kimi haberler medyaya yansımıştı. Çöp Adam da Star TV’nin beklentisi büyük dizilerinden birisi. Senaryosunu daha önce pek çok iddialı yapıma da imza atan Melek Gençoğlu ile birlikte Su Ersöz yazıyor. Yeni sezonun sürpriz yapımlarından birisi olacak olan Çöp Adam da yine gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanıyor. En son Üç Kuruş ile ekranlara gelen ve yaz sezonunda da Disney Plus için çekilen Avcı dizisinde Pınar Deniz ile başrolde alan Uraz Kaygılaroğlu’na dizide kimin partnerlik yapacağı ise henüz net değil.

Star TV, yeni sezonda 4 iddialı dizisiyle ekranı adeta bombardımana tutacak! 4

Lavanta Konağı…

OGM tarafından Star TV için hazırlanan projelerden birisinin de Lavanta Konağı ismi ile anıldığı basına bir süre önce yansıdı. Dizinin yönetmenliğini Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Aynalı Tahir, Kara Sevda, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilere de imza atan ödüllü yönetmen Hilal Saral yapacak. Lavanta Konağı isimli dizinin başrollerinden birisinin, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Masumlar Apartmanı dizisinde de oynayan Birkan Sokullu olacağı kulislere yansımıştı.

Star TV yeni sezonda 4 diziyle ekranın hakimi olacak! ile ilgili etiketler Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.