Star TV yayın akışı 12 Şubat Cuma! 12 Şubat Star TV'de neler, hangi dizi var?

12 Şubat 2021 Cuma Star TV yayın akışı belli oldu. Seni Çok Bekledim dizisinin 3. bölümünün yayınlanacağı Cuma akşamında 12 Şubat Star TV yayın akışında hangi diziler ve programların yayınlanacağı merak edilmekte. Peki, 12 Şubat tarihinde Star TV’de neler var?

12 Şubat 2021 Cuma Star TV yayın akışı netlik kazandı. Başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin 3. son bölümü Star TV ekranlarında olacak.

Annesiyle Kadir’in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir’in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister. Kadir pes eder. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmamıştır. Fakat Ayliz kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek kolay olmayacaktır.

Erol ve Selo tekrar karşılaşır ve büyük bir kavga ederler. Bu kavga Selo’nun ailesiyle evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır.

STAR TV YAYIN AKIŞI 12 ŞUBAT 2021 CUMA

16.30: Söz

18.30: Star Haber

20.00: Seni Çok Bekledim

Star TV yayın akışı 12 Şubat Cuma! 12 Şubat Star TV'de neler, hangi dizi var? ile ilgili etiketler Star TV yayın akışı Seni Çok Bekledim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.