Star TV, Nefes Nefese'nin fişini çekti!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Nefes Nefes'e dizisi 10. bölümde final kararı aldı. Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun gibi genç oyuncuların başrolünü paylaştığı dizi, ilk bölümleriyle reytinglerde istenilen rakamları elde edemedi.

Yeni sezon dizileri ile reyting savaşlarında ön sıralarda yer alan Star TV, çok konuşulan yapımlarından biri için erken final kararı aldı.

DİZİNİN SONRAKİ BÖLÜMLERİNDEKİ DÜŞÜŞ KANALI HAREKETE GEÇİRDİ

Yeni sezona hızlı başlayan ve birbirinden iddialı yapımları yayına sokan kanal Star TV, Nefes Nefese dizisi için son kararı verdi. Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun başrolünü paylaştığı ve ilk bölümü ile umut vaad eden dizinin sonraki bölümlerinde yaşanan düşüş kanalı harekete geçirdi.

Star TV, Nefes Nefese'nin fişini çekti!

DİZİDE DÜŞÜŞE NEDEN OLAN BİR ETKEN DE SENARYO

Kadrosunda usta oyuncu Uğur Yücel'in de bulunduğu dizinin yayın hayatı kısa sürdü. Dizinin erken final yapmasında etkili olan bir neden ise senaryonun karışıklığı ve izleyicinin konuyu kafasında net bir yere oturtamaması olarak yorumlandı. Sürekli gelişen olayları yakalayamayan seyirci Nefes Nefes'yi izlemekten vazgeçti.

10'UNCU BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

TMC Film imzalı dizinin reytingleri beklentiyi karşılamayınca 10. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Star TV, Nefes Nefese'nin fişini çekti! ile ilgili etiketler Star TV Nefes Nefese final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.