STAR TV Akrep 7. bölüm tamamı!

Akrep 7. bölüm canlı yayınla 22 Ocak Cuma akşamı STAR TV'de izlenebilecek. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın da yer aldığı oyuncu kadrosuyla her Cuma ekrana gelen Akrep 7. yeni bölümü ile heyecanlı anlara sahne olacak. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte STAR TV Akrep 7. bölüm tamamı!

Akrep 7. bölümü izlemek isteyenler için STAR TV canlı yayın linki haberimizde. Cuma akşamları izlenen Akrep dizisinin son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler şimdiden araştırmalara da başladı.

Akrep yeni bölümde, Aras ile Duru yakınlaşıyor. Ferda'nın planları bu kez işe yarıyor. Merve ile Duru arasında ipler geriliyor.

AKREP SON BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP SON BÖLÜM ÖZETİ

Kendi kurduğu oyunda büyük darbe alan Ferda, Merve’yle arasını düzeltemez. Elindeki tüm kozları da kaybedince, çareyi bir kutu ilaç içmekte bulur. Ancak gelişi ile sevindiremediği Perihan’ı, bir kızını daha intihar ile kaybetmenin vicdan yüküyle bırakmak için durumdan haberdar eder.

Akrep 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akrep 6. son bölüm

Ferda’nın intihar ettiğini öğrenen Perihan, başta Ferda olmak üzere herkesi çok şaşırtacak kararlar alacaktır. Diğer yanda; Ferda’nın intiharının nedeni Şahin ve Duru’nun şüphelenmesine neden olur. Kafalarındaki sorulara cevap bulmak için İpek’le konuşmaya giden iki kardeş, babaları ve hayatlarına aniden giren teyzeleri arasında bir ilişki olabileceğinden şüphelenirler.

 

STAR TV Akrep 7. bölüm tamamı! ile ilgili etiketler Star TV akrep 7. bölüm canlı yayın akrep son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.