Star Atlas nedir? Star Atlas coin nasıl alınır?

Star Atlas,  Metaverse fikrini en sağlam şekilde gerçekleştiren, görüntüleriyle finansal hiçbir unsuru barındırmadığını düşündürecek bir altcoindir. Çevrim içi oyun olarak hizmet veren Star Atlas'ın ne olduğu, Star Atlas Coin'in nereden ve nasıl alınabileceği merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Star Atlas nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Star Atlas, 2620 yılında geçen çok oyunculu uzay temalı bir strateji oyunudur. Solana ağının blok zincirine inşa edilen bir metaverse projesidir. Solana ağı saniye başı işlemi destekleyen güçlü bir ağdır ve saniyede 50.000 işlem gerçekleştirilebilmektedir. Metaverse ve kripto piyasasıyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konular arasında yer alan Star Atlas'ın ne olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki Star Atlas nedir? Detaylar haberimizde... 

Star Atlas nedir? Star Atlas coin nasıl alınır?

STAR ATLAS NEDİR?

Projenin geliştiren ve piyasaya süren 3 ortak bulunmaktadır. Bunlar, Deb Lucas, Pablo Quiroga ve Michael Wagner’dir. Star Atlas, 2021 yılının Ağustos ayında piyasaya sürülmüştür. Star Atlas, kullanıcılarına sinema tadında bir oyun deneyimi sunmaktadır. Projenin amacı, tamamen merkeziyetsiz bir anlayış içinde varlıklarının tüm haklarını yatırımcılarına ve oyunculara vermektir. 

Ayrıca, bu zincirde yapılan NFT’ler dünya varlıklarını çoğaltan bir ekonomi yaratmaktadır. Bundan dolayı, Star Atlas piyasadaki diğer oyun sektöründeki NFT projelerinden ayrılmaktadır.

STAR ATLAS NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Atlas Coin sürekli yeni borsalara girmeye çalışmakta olan bir tokendır. FTX ve Gate.io gibi borsalardan satın alınabiliyor. Okcoin, Raydium da diğer bilinen borsalar arasındadır. Atlas Coin Binance'den alınabiliyor. Binance üzerinden Ethereum alınıp Raydium'da dönüştürme yoluyla yapılabiliyor. 

Başlatılalı 4 aydan az olan Star Atlas, şimdiden yükseliyor. Star Atlas, metaverse teknolojisinin beklenilen aşamasına geçtiği düşünülüyor. Geniş ve aktif topluluğa sahip olması ve oyuncuların oyun gelişimine net bir şekilde hizmet etmesi, Atlas Coin'in güvenilirliğini katlıyor. Solana'nın blok zinciri olarak tercih edilmesi de geleceğini parlak gösteriyor.

 

Star Atlas nedir? Star Atlas coin nasıl alınır? ile ilgili etiketler star atlas coin metaverse
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.