SSK Bağkur Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

SSK Bağkur Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek sorusunun cevabını Bakan Selçuk verdi. 2020 Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin hangi tarihlerde ödeneceğinin cevabı haberimizde.

Kurban Bayramı'nda 1000 lira emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı netlik kazandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bayram öncesinde milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haberi verdi.

Selçuk ayrıca, emekli ile beraber hak sahiplerinin farklı tarihler içerisinde bankaya giderek mağduriyet yaşamamaları adına Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile beraber banka hesaplarına yatacaklarını söyledi.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Bakan Selçuk, Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin SSK'lı olan emekliler için 17-26 Temmuz; BağKur'lu emekliler için de 25-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında banka hesaplarına ödeneceğini belirtti.

Bakan Selçuk Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlarımızın Ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramına denk gelmesi sebebiyle Temmuz aylık farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin hep beraber ödeneceğinin altını çizdi. Ziraat Bankası’ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz, 3. 4. ve 5. Gününde aylıklarını alanlar içinde 29 Temmuz tarihlerinde ödemeler gerçekleştirilecek.

SSK Bağkur Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek? ile ilgili etiketler SSK Bağkur emekli İkramiye Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.