Squid Game'in 1 numarası O Yeong-su Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli oldu

Netflix'in dünya çapında en popüler dizileri arasında yerini alan Squid Game dizisinin "1" numaralı oyuncusunu canlandıran 77 yaşındaki Güney Koreli aktör O Yeong-su bir ilke imza attı. Ünlü oyuncu, Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli olarak tarihe geçti.

Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından verilen ve Oscar'ın habercisi kabul edilen Golden Globe (Altın Küre) ödülleri sahiplerini buldu.Kazananlar Golden Globe resmi sitesinden duyuruldu. Squid Game dizisiyle ünlenen 77 yaşındaki oyuncu O Yeong-su Altın Küre ödülünü kazandı.


EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Dünya çapında milyonları ekrana kilitleyen ve 2021’ın son çeyreğinde ilk sezonu yayınlandıktan sonra gündemden düşmeyen “Squid Game” dizisi, yeni bir ilke imza attı. Tüm dünyada büyük ses getiren Squid Game'de 1 numaralı karaktere hayat veren O Yeong-su Altın Küre Ödülü aldı.

Squid Game'in 1 numarası O Yeong-su Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli oldu


200'ün üzerinde yapımda rol alan ve bu dizideki başarısı ile tüm dünyaya adından söz ettiren O Yeong-su, ülke tarihine geçti. 77 yaşındaki oyuncu, Altın Küre en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandı. Böylece ilk kez Güney Koreli bir oyuncu Altın Küre ödülü kazanmış oldu.

 Squid Game'in 1 numarası O Yeong-su Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli oldu

 

Squid Game'in 1 numarası O Yeong-su Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli oldu ile ilgili etiketler golden globe altın küre squid game O Yeong-su Hollywood Yabancı Basın Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.