Spritüel danışman Aslı Güder: Rusya’ya gökten çok büyük bir meteor düşecek

Her sene sonu artık adet olduğu üzere spritüel danışman Aslı Güder’le uzun bir sohbet yapıyoruz. Aslı’nın öngörüleri ışığında yeni seneye bir ufuk turu atıyor, deyim yerindeyse dünyanın akıbetine bakıyoruz. Yine buluştuk ve 2019’un şifrelerini konuştuk.

Aslına bakarsınız niyetim bu sohbeti ayın otuzunda yayınlamaktı ancak Aslı’nın söylediği Çok yakında hepimizi üzecek bir tren kazası yaşanacak. Kraliyetin yeni bebekleri de ikiz olacak ve Amerika, Suriye’den çekilecek” öngörüleri, konuştuğumuz günden bugüne ardı ardına çıkmaya başlayınca erkene aldım.

Ve fakat öte yandan da ilk defa bu kadar karamsar, ilk kez bu kadar umutsuz gördüm Aslı’yı. Pek de haksız sayılmaz öte yandan vaziyete bakılınca. Fransa’daki olaylar, öfkeli ve kontrolsüz Trump’un yönettiği Amerika, bir türlü durulmayan Ortadoğu meseleleri…

Korkarım hakikaten de çok aydınlık bir yeni sene beklemiyor dünyayı…

Spritüel danışman Aslı Güder: Rusya’ya gökten çok büyük bir meteor düşecek

 ‘2019 DÜNYADA KARMA YILI OLACAK’

‘Tamam kabul ediyorum ben pek umutlu değilim yeni seneye dair ama maşallah senin de benden eksik kalır yanın yok. Gel şimdi bırakalım bu pesimistliği de, şöyle söyleyip biraz olsun su serpelim bu sohbeti okuyanların gönlüne…

2019 dünyada karma yılı olacak! Yani geçmişte yapılan bütün iyilikler ve kötülükler karşılığını bulacak. Hayatın tüm karmaları ödenip, çok derin ve şiddetli bir hesaplaşma yaşanacak. Bu ülkeler için de, insanlar için de böyle… Karma, herkese bir şekilde geçmişte yaptıklarının bedelini ödetecek. Eğer geçmişten getirdiğin bir bedel varsa bir başka ülkeye mesela, bunun bedelini ödeyeceksin belki bir doğal afetle, ekonomik krizle ya da savaşla. Eğer geçmişten gelen bir gönül ahın varsa, bunun karşılığını ödeyeceksin çok hezeyanlı başka bir aşkla. Karmalar intikam alacak sözün özü 2019’da.’

 ‘KIZILMEYDAN’DA ÇOK BÜYÜK BİR KARIŞIKLIK YAŞANACAK’

‘Gel biraz da ülkeler üzerinden konuşalım. Büyük bir karışıklık görüyorum mesela Kızılmeydan’da. Ürkütücü bir sıkıntı yaşanacak Rusya’da. Aynı şekilde dünya devi haline gelen Çin için de çok zorlu bir sene olacak 2019. Merkezden başlayan bir ekonomik kriz, dalga dalga bütün ülkeyi vuracak. Şartlar böyle olunca da Rusya ile Çin birbirlerine iyice yakınlaşacak.

Bu ittifak her iki ülkeye de güç kazandıracak. Karşılıklı silah alış verişi yapacaklar ve hatta ortak, daha önce benzeri görülmemiş bir silah üreterek dünyanın kalanını tehdit edecekler. Aralarındaki bu ittifak ise Amerika’yı Asya – Pasifik’te yeni operasyonlar yapmaya itecek. Hiç beklenmeyen yerlerde yeni üsler kurabilir Amerika. Ve bu iki kamp arasında, adeta Dünya Savaşı öncesindeki gibi müthiş gerginlikler yaşanacak.’

‘İNGİLTERE KÜSTAHLIĞININ KARMASINI ÖDEYECEK’

‘Bütün dünyayı sarsacak ekonomik kriz, belki de en çok İngiltere’yi vuracak. Kriz, Rus hacker’ların İngiliz bankalarını ve kredi kartı sistemini hack’lemesiyle başlayacak. Bu da İngiltere’nin Bretix’den çıktığı tarihe çok yakın günlerde yaşanacak. İngiltere, tarihi boyunca hiç vazgeçmediği küstahlığının ve ukalalığının karmasını ödeyecek.

May, Mart ayının sonunda Bretix’le beraber istifa edecek. Boris Johnson bir partinin başına geçecek ve siyasette ciddi bir alternatif olacak. İngilizleri yaşayacakları krizden Almanya ve Fransa ile yapacakları anlaşmalar da kurtaramayacak. İrlanda, limanları üzerinden Avrupa’ya bağlantı kuracak. İngiliz sömürgesi olan bazı ülkeler tam bağımsızlıklarını ilan edecek. Pound önce tepetaklak gidecek, bir sonra toparlanacak. Londra’daki çok büyük bir bina ya da fabrikada gaz patlaması olacak.’

 ‘EKONOMİK KRİZ HERKESE YAŞADIĞI YERİ DEĞİŞTİRTECEK’

‘Ekonomik kriz dünyaya bütün kapıları açtıracak. Bu öylesine bir kriz olacak ki, ‘ev alana vatandaşlık veriyoruz’ diyecek büyük ülkeler. Mutsuzluk yüzünden herkes yer değiştirecek. Gerek ülkeler arası, gerek ülke içi şehirden şehre göçler yaşanacak. İzmir’de yaşayan Bodrum’a, Almanya’da yaşayan Fransa’ya gidecek.

Bu büyük mutsuzluk hali, insanlardaki terk-i diyar isteğine tavan yaptıracak. Bir kaos çağının kapıları aralanacak korkarım 2019’da. Almanya’da iki tane otomotiv şirketi tamamen kapanacak ya da küçülecek. Aslına bakarsan dünyanın her yerinde otomotiv sektörü darbe yiyecek.’

‘PEKİ BU KARA BULUT NE ZAMAN DAĞILACAK?’

‘Senle röportaj yapa yapa ustalaştım ben de bu işte. Baksana kendi sorumu kendim soruyorum. Bunca karamsar şeyden sonra elbette bu kara bulut ne zaman dağılacak diye soracaksın haklı olarak. Tek kelimelik bir cevap veriyorum; dağılmayacak! Kişiler, devletler durumu kurtarmak için hamleler yapmaya çalışacaklar ama bu vaziyeti daha kötü hale getirmekten başka bir şeye yaramayacak.

Maalesef ülkemizde de bazı ekonomik dalgalanmalar olacak ama durum nisandan sonra toparlanacak. Benim buradan anladığım şudur; demek ki bizim geçmişten getirdiğimiz negatif bir karmamız yok. Ya da kim bilir belki de çoktan ödedik… Yılın sonuna doğru bizim için ferahlık görüyorum. Belki çok aydınlık günler olmayacak ama dünyanın haline baktığımızda durumumuza şükredeceğiz.’

‘TRUMP DEĞİL GİTMEK TAM AKSİNE DAHA DA GÜÇLENECEK’

Herkes Trump bugün yarın gider Amerika’nın başından diye bekliyor ama ben vaziyeti hiç öyle görmüyorum. Trump, dış borçlarını ödemek için yapacağı kampanyayla dünyaya büyük bir şok yaşatacak ve bunda da başarılı olacak.

Amerika’daki silahlı saldırılarda artış var; özellikle eğitim kurumlarına. Ama tüm bunların yanında Beyaz Saray’da sıkıntılar yaşanacak. Trump’ın ailesinden biri kaza geçirecek. Amerika - Meksika sınırında yaşanan problemler artacak.

Amerika Ortadoğu’dan elini ayağını çekecek ve bölge huzura kavuşacak. Trump, Rudolph W. Giuliani’nin önünü açacak ama bu yakın bir zamanda olmayacak. İlerleyen dönemde Giuliani, Trump’ın karşısına başkan adayı olarak çıkacak.

 Şimdi biraz da cümle cümle yazalım Aslı’nın öngörülerini:

- Dünyada yeni bir lider ortaya çıkacak ve bu lider bilinen bütün kurumlara başkaldırıcı olacak. Çok korkusuz biri bu…

- Amerika, Evangelistlerin beklediği Mesih’i bir anda orta çıkartırsa kimse şaşırmasın. Ama bu tamamen proje bir Mesih olacak.

- Yapay zekanın etkinliği artacak. Ameliyatlarda bile yapay zeka kullanılacak.

- İnsanlık ilk kez yapay zekanın tehlikeleriyle yüzleşecek. Doktorlar, din adamlar, siyasetçiler, spiritüel yolda ilerleyenler 2019 boyunca bunun üzerinde konuşup, tartışacak.

- Uzayda inanılmaz derecede enteresan olaylar göreceğiz. Belki de en çok UFO görülen yıl olacak. Ve hatta ilk defa evrende bizim dışımızdaki zeki türlerle iletişim kuracağız.

- Bunu söylediğim için kimse beni deli zannetmesin ama 2019’da uzaydan muazzam sinyaller alacağız.

- Rusya’ya gökten çok büyük bir meteor düşecek. Can kaybı olmayacak ama bu meteor, uzaydan insanlara mesajlar gelişinin ilk işareti olacak.

- Elon Musk iflas edecek, zekası sorgulanacak ve hatta hapse bile girebilir. Çok alakasız bir suçtan Amerikan devletiyle başı belaya girecek Musk’ın.

- Dahi olarak tasvir edilen Elon Musk, 2019’da insanların gözünde bir şarlatana dönüşecek. Çocukluğuyla ilgili çok büyük travmaları var. Ve bunun karmasını yaşayacak Musk.

- Bütün Avrupa’yı etkisi altına alacak bir salgın yaşanacak. Tıpkı geçen yüzyılın başındaki İspanyol gribi gibi...

- Felçliler ve MS hastaları için yeni bir umut ışığı doğacak. Bu kök hücre tedavisiyle alakalı.

- Yeni kazılarda çok enteresan bir medeniyet bulunacak ve tarih kitapları yeniden yazılacak.
Kıbrıs dünyanın gündeminde olacak. Ama 13 ay içinde sorun çözülecek.

- Süper hızlı uçaklar çıkacak. Atıyorum, mesela Amerika’ya altı saatte uçacağız.

- Bu son Papa olacak. Papa’yla ilgili çok büyük skandallar yaşanacak. Vatikan sallanacak ve hastalık var Papa için.

- Hillary Clinton da çok ciddi bir hastalığa yakalanacak.

- Dünyada çok ünlü bir çift intihar edecek.

Dünyanın üzerine çöken kara bulut evlilikler ve ilişkilere nasıl etki edecek?

İnsanların hiçbiri mutlu değil. Hayatlarını sorgulamaya başlayacaklar. En sağlam evlilikler, ilişkiler bile bir anda noktalanabilir. Daha kolay vazgeçecek insanlar birlikteliklerinden.
Mutluluğu yer ya da partner değiştirmekte arayacaklar ama aradıkları cevap aslında içlerinde. Nereye giderlerse gitsinler, kimden ayrılırlarsa ayrılsınlar daha iyisi beklemiyor olacak onları. Maneviyata yönelmeyen, içine dönmeyenler mutsuzluklarıyla yüzleşecek. Karmalarında kötülük yapmayanlar ise mutluluğu yakalayabilecek.

Bunu herhangi bir din ya da felsefe üzerinden de söylemiyorum ama manevi yönünü güçlendirmeyenleri çok mutsuz zamanlar bekliyor. Geçmişte karmaları güzel olan insanları da fevkalade günler. Tanrı adildir ve bu adaleti 2019’da uygulayacak. Şöyle örnek vereyim… Kayınvalideni affetmiyorsan gelininle, babanı affetmiyorsan oğlunla sınanacaksın. Bundan uzak durmanın yegane yolu da affetmek. Bunu başaramayanlar, çocuklarına çok kötü bir genetik miras bırakırlar benden söylemesi….

 

Spritüel danışman Aslı Güder: Rusya’ya gökten çok büyük bir meteor düşecek ile ilgili etiketler Rusya Türkiye 2019 İzzet Çapa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.