Spotify En çok dinlenen şarkı nasıl bakılır? Spotify Yılın Özetine nereden bakılır?

Dünyaca ünlü çevrimiçi müzik platformu Spotify her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılarına yılın özetini sundu. 2021 yılı içinde en çok dinledğiniz şarkıları, sanatçıları ve müzik listelerini Spotify Wrapped ile görebiliyorunuz. Spotify Yılın özetine ve en çok dinlenen şarkı nasıl bakılır?

Spotify heyecanla beklenen 2021 yılı özetini yayınladı. Sosyal medyada da #SpotifyWrapped ile etiket olan yılın özeti son sürüm uygulamada görülebiliyor. Yayınlanan sekme ile yıl içerisinde en çok dinlenen şarkılar, sanatçılar ve müzik listeleri görüntülenebiliyor. Peki Spotify Yılın özetine ve en çok dinlenen şarkı nasıl bakılır?

 Spotify En çok Dinlenen şarkı nasıl bakılır?

Dünyanın en çok kullanılan dijital müzik platformu Spotify, her yıl olduğu gibi bu yıl Aralık ayında kullanıcılarına o yıl içerrisinde en çok dinledikleri şarkı, sanatçı ve müzik liste ile türlerini bir özet hikaye formatında yayınlıyor.

Spotify Wrapped Nedir?

Spotify Wrapped ile birlikte ulaşabileceğiniz bilgiler içerisinde şunlar yer alıyor:

En Sevilen Şarkılarınız 2021

Sanatçılarınız

2021’in En İyi Parçaları ve Sanatçıları

2021’in En İyi Yeni Podcast’leri

2021’in En İyi Bölümleri

2021’in En İyileri

2021’e Bir Bakış

Spotify Yılın özetine nereden bakılır?

Spotify, web sayfasından yaptığı açıklama ile Wrapped 2021’e eklediği yeni özellikleri duyurdu. Favori müziklerinizi, sanatçılarınızı ve dinleme alışkanlıklarınızı içeren Wrapped kartları halihazırda Instagram, Snapchat, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda paylaşılabiliyorken; İsveç merkezli şirket Wrapped 2021 ile TikTok’u da desteklemeye başladı.

Spotify Wrapped 2021'i kullanabilmek için akıllı telefonunuzda son sürüm Spotify uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. Bir sekme halinde uygulamada görüntüleyebilirsiniz.

Spotify En çok dinlenen şarkı nasıl bakılır? Spotify Yılın Özetine nereden bakılır? ile ilgili etiketler Şarkıcı spotify wrapped
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.