Spotify çöktü mü neden açılmıyor

Spotify çöktü mü sorusunun sosyal medyada gündemde! Spotify'nin neden açılmadığı konusunda net bir bilgi verilmezken milyonlarca kullanıcının da mağdur olduğu belirtildi.

Sosyal medyada Spotify gündemde. ‘Spotify uygulamadan atıyor’ diyen kullanıcılar Spotify’nin çöküp çökmediğini merak etmekte. Spotify neden açılmıyor? Spotify kapandı mı?

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan müzik dinleme platformu Spotify’e erişim sorusu gündemde. Müzik platformunun üyesi veya kullanıcısı olan kişiler sosyal medya üzerinden aldıkları ‘Spotify uygulamadan atıyor’ hatasını paylaşıyor.

SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ? SPOTİFY NEDEN AÇILMIYOR?

Birçok ülkede yaşanan Spotify sorunu hakkında henüz bir açıklama gelmemesi kafaların karışmasına neden oldu. Spotify’nin çökmüş olabileceği iddia edilirken servislerin ne zaman geri geleceği henüz bilinmiyor.

Spotify çöktü mü neden açılmıyor ile ilgili etiketler Spotify
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.