Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki!

Rusya'da yaşayan Kirill Tereshin isimli adam, kol kaslarına enjekte ettirdiği jel tabakadan geçirdiği ameliyat sonrası kurtuldu.

Rusya'da yaşayan 23 yaşındaki Kirill Tereshin, biseps kaslarına enjekte ettirdiğini söylediği sentol sebebiyle dünya çapında ün elde etti.

TÜM RİSKLERE RAĞMEN KABUL ETTİ

Doktorların 61 cm kalınlığındaki kollarının kesilebilme ihtimali olduğu belirtilen Kirill Tereshin geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatmaya karar vermişti.

Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki!

23 yaşındaki adam, geçirdiği operasoynun ardından ilk kez kollarının yeni görünümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İlk olarak sol kolu tedavi edilen Kirill'in biseps kalınlığının diğer koluna nazaran oldukça inceldiği görüldü. Talihsiz genç şimdi kolundaki sargısının açılacağı günü bekliyor.

Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki! - Resim : 2

6 LİTRE VAZELİN BENZERİ JEL

Ameliyatı gerçekleştiren Doktor Dmitry Melnikov, Kirill'in kollarından sanılanın aksine sentol değil toplamda 6 litre vazelin benzeri bir jel çıkarıldığını söyledi.

Sechenov Moskova Devlet Tıp Üniversitesi'nde gören yapan Doktor Melnikov, "Şu an için Kirill'in bir kolundaki hasarlı dokuyu çıkardım." dedi.

Kirill'in kolundan çıkan petrol bazlı jel maddenin kol kasları boyunca yayıldığını belirten Melnikov, Rusya'da petrol bazlı jel madde ile plastik cerrahi yaptırmaya çalışan çok sayıda kişi olduğunu belirtti.

Kirill'in kollarından çıkarılan hasarlı kas ve doku örneklerini bir video ile paylaşan Melnikov, koldaki dokunun önemli bir kısmının kurtarıldığını ifade etti.

Kaslarına enjekte ettirdiği jel benzeri sıvı sebebiyle doku çürümesi ve deri fibröz dejenerasyonu geçiren Kirill Tereshin'in sağlık durumu günden güne daha kötüye gitme tehlikesiyle karşı karşıyaydı.

Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki! - Resim : 3

Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki! - Resim : 4

 

Sporcu gencin kolundan öyle bir şey çıktı ki! ile ilgili etiketler Rusya Rus Ameliyat Kaş biceps
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.