Spor yapan deniz aslanı görenleri hayrete düşürdü! Sonunda da kendini alkışladı...

Yeni Zelanda'da nesli tükenmekte olan türler arasında yer alan deniz aslanlarının sempatik videoları sosyal medyada devamlı paylaşılıyor. Son olarak gemide sabah sporu yapan deniz aslanının görüntüleri izleyenleri güldürdü. Sırt üstü yatarak mekik çeken deniz aslanı sporu bitince bir de kendi kendini alkışlıyor. 

Twitter'da paylaşılan bir deniz aslanı videosu viral oldu.

SPORU BİTİNCE KENDİNİ ALKIŞLADI

 Sırt üstü yatarak mekik çeken deniz aslanı görenleri güldürüyor. Video sonunda yaptığı spor bitince kendini alkışlayan deniz aslanı videosu binlerce beğeni aldı.

İNSANLARDAN KORKUYOR, KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRUYOR

Yeni Zelanda’da nesli tükenmekte olan türler arasında değerlendirilen deniz aslanları sempatik tavırlarıyla sosyal medyanın gündeminde. Fakat 1993’ten beri Dunedin çevresinde yavrulayan hayvanlar, insanlardan korkuyor ve köpekler tarafından saldırıya uğruyor. Yeni Zelanda Koruma Departmanı’na göre, ülkede yaklaşık 12 bin Yeni Zelanda deniz aslanı bulunuyor ve popülasyon, balıkçılık, salgın hastalıklar, yiyecek bulamama ve insan etkisinden kaynaklanan tehditler nedeniyle azalmaya devam ediyor.

Spor yapan deniz aslanı görenleri hayrete düşürdü! Sonunda da kendini alkışladı... ile ilgili etiketler video Twitter deniz aslanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.