Spor Toto 1. Lig ekibi Altay, Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, altyapısından yetişen sol bek Kazımcan Karataş'ın transferi konusunda Galatasaray'la anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

Altay, genç oyuncu Kazımcan Karataş için Galatasaray ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. 19 yaşındaki genç futbolcu sol bek pozisyonunda görev yapıyor.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

"16 Ocak 2003’te İzmir’de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş’ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Futbola Altay'ımızda başlayan, Altay Spor Okulları'nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı'mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş'a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz. Yolun açık olsun bizim çocuk."

 

Spor Toto 1. Lig ekibi Altay, Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı! ile ilgili etiketler Altay Galatasaray Süper Lig Spor Toto 1. Lig Kazımcan Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.