Spor salonları ve müzeler kapanıyor mu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul’da spor salonları, müzeler ve İSMEK hakkında bir son dakika kararı alındı. İstanbul'da spor salonları ve müzeler kapanıyor mu? İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) artan koronavirüs tedbirleri kapsamında bir dizi önlemler alındığını açıkladı. Belediyeye ait olan spor salonları, kültür merkezleri ve tiyatro salonları hakkında alınan önlemler kamuoyu ile paylaşıldı.

SPOR SALONLARI VE MÜZELER KAPANIYOR MU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının en yoğun yaşandığı İstanbul'da yaygınlığın artmasını önlemek amacıyla 19 Kasım Perşembe gününden itibaren İSMEK, belediyeye ait spor salonları, kültür merkezleri ve tiyatro salonlarını kapatma kararı aldı.

1) Kayıt dönemi süren ve yakında yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Online kurslar ise belirli alanlarda sürdürülecektir.

2) Bilimsel veriler bulaşın hızlı yayıldığı alanlar olarak spor salonlarını ve havuzları işaret etmektedir. Bu vesile ile İBB’ye ait olan ve Spor A.Ş iştirakimizde işletilen tesislerin kapatılmasına karar verilmiştir.

3) Kültür Merkezleri de kapalı kalmaya devam edecektir.

4) Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatlarının online olarak icra edilmesine karar verilmiştir.

5) İBB’ye ait açık hava kapsamına girmeyen tüm müzelerin kapatılmasına karar verilmiştir.

Spor salonları ve müzeler kapanıyor mu? ile ilgili etiketler İstanbul İBB İSMEK İstanbul Büyükşehir Belediyesi spor salonları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.