Spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonlarında hangi önlemler alınacak?

Spor salonları ne zaman açılacak? Koronavirüs vakalarında görülen azalma sonrasında normalleşme takvimi devreye giriyor. Bakan Kasapoğlu katıldığı canlı yayında merak edilen sorulara cevap verdi. Bir çok vatandaş spor salonlarının ne zaman ve hangi şartlarda açılacağını merak ediyor. Spor salonları ne zaman açılacak? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonlarında hangi önlemler alınacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Spor salonları ne zaman açılacak? Bakan Kasapoğlu katıldığı canlı yayında merak edilen sorulara cevap verdi. Bir çok vatandaş spor salonlarının ne zaman ve hangi şartlarda açılacağını merak ediyor. Spor salonları ne zaman açılacak? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Koronavirüs vakalarında görülen azalma sonrasında normalleşme takvimi devreye giriyor. İşte Spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonlarında hangi önlemler alınacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

SPOR SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Spor salonlarının Haziran ayının son haftası açılması öngörülüyor. Konuya dair net bilgiler geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Bakan Kasapoğlu CNN Türk yayınında açıkladı:

“Haziran ayı içerisinde spor salonlarını açmayı planlıyoruz.”

NORMALLEŞME TAKVİMİ NASIL OLACAK?

Normalleşme sürecinin nasıl işeyeceği merak edilirken, haziran ayı normalleşme planının ayrıntıları da belli olmaya başladı. 'Ne zaman normale döneriz?' sorusunun yanıtı Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nca yapılan açıklamalarla belli oldu. Buna göre, bayramdaki 4 günlük sokak yasağının ardından günlük vaka sayısını 500’e düşürmesi bekleniyor. Bu gerçekleşirse haziranda yeni gevşeme kararları gündeme gelecek.

NORMALLEŞME SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Hükümetin yaptığı çalışmalarda da bayram sonrası hazırlığı hız kazandı. Toplantılarda, bayram sonrasında vaka sayısının 500’e düşeceği öne sürülüyor.Vaka sayısının 500’ün altına düşmesiyle aşama aşama devreye sokulacak yeni serbestlik kararları da konuşuluyor.

Son verilere göre 25 ilde bir haftadan beri yeni vaka görülmüyor. 50 ilde ise her gün görünen ek vaka sayısı 10 civarında. Ancak lokal hareketliliklere bağlı olarak yaşanacak artışlar ve sıçramalar, il pandemi kurullarının kararlarıyla izlenecek.

 

Spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonlarında hangi önlemler alınacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan spor salonları ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.