Spor salonları açılma tarihi belli oldu mu? Spor salonları ne zaman açılacak?

Spor salonları açılma tarihi belli oldu? Koronavirüs salgını sonrası İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle iş yerleri, avm'ler, spor salonları kapatılmıştı. Alınan önlemler sonrası Türkiye'deki vaka sayısnın düşmesine paralel olarak normalleşmeye geçilme planları yapılıyor. Peki spor salonları açılma tarihi belli oldu mu? Spor salonları ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde..

Spor salonları açılma tarihi belli oldu? İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle ülkedeki her türlü iş yeri, lokanta, restoran, spor salonlarının kapatılmasına karar verilmişti. Vatandaşlar, şimdi de spor salonları ne zaman açılacak sorusuna yanıt arıyor. İşte spor salonlarının açılma tarihi...

AVM'LER RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısının da en önemli başlığı normalleşme takvimiydi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yürütülen çalışma kapsamında; bakanlıklar, Diyanet, YÖK gibi kuruluşlardan hem ulusal anlamda hem de yerel anlamda atılacak adımlar ele alınıyor. Bayram sonrası normalleşmenin, “yüzde 100 normalleşme” olmayacağına dikkat çekiliyor.

Spor salonları, kafeler, düğün salonları ne zaman açılacak, tarih var mı?


SPOR SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Uygulama kapsamında kapatılan bu yerlerin ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor. İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamanın kaldırıldığına yönelik genelge yayımlandığı taktirde haberimizden ulaşabilirsiniz.

Spor salonları açılma tarihi belli oldu mu? Spor salonları ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler Koronavirüs spor salonları ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.