Spor İstanbul Espor turnuvası başvurusu nasıl yapılır?

İBB, 2020 yılını dijital platformlar için hazırlanan Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali ile uğurluyor. 25 bin oyuncunun katılacağı Türkiye’nin en büyük e-spor turnuvasında 75 bin TL değerinde ödül dağıtılıyor. 2020 Spor İstanbul Espor turnuvası başvurusu nasıl yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  (İBB) iştiraki Spor İstanbul,  2020 yılını dinamik ve enerji dolu bir festivalle uğurlayacak. Dijital ortamlar için hazırlanan Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali’nde 17-18-19-20 Aralık tarihlerinde canlı konserler ve Espor turnuva finalleri düzenlenecek. Müge Boz ve Oğuzhan Uğur’un sunacağı etkinlikler; konserlere, sportif rekabete, sohbetlere ve ödüllere sahne olacak.

Pandemi önlemleri altında Vodafone Yarı Maratonu ve N Kolay İstanbul Maratonu gibi önemli organizasyonları gerçekleştiren Spor İstanbul,  düzenlenecek etkinlikle 2020’yi enerjisi yüksek bir festivalle kapatmayı ve herkesin yeni yıla sağlam bir motivasyonla girmesini amaçlıyor.

Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali kapsamında birçok konser gerçekleşecek. Her akşam Spor İstanbul sosyal medya hesaplarından 30 dakikalık canlı konser yayınları yapılacak. Festivalde; Edis, Ceza, Oğuzhan Koç, Pinhani, Can Bonomo, İlyas Yalçıntaş ve Evrencan Gündüz en güzel şarkılarını söyleyecek.

2020 Spor İstanbul Espor turnuvası başlıyor

Dört günlük festivalde, dijital dünyanın sevilen isimleri de yer alacak. Orkun Işıtmak, Serdar Kuzuloğlu, Didem Soydan, Umut Yıldız, Elraenn, Burcu Özberk, Cem İşçiler, Kıvanç ve Burak, Emir Yargın canlı yayında oyunlar oynayacak, gençlerle sohbet edecek.

E-spor dünyasındaki en keyifli oyunların turnuva finalleri, festival boyunca heyecanı ve rekabeti üst düzeye çıkaracak. Kazananlar büyük ödüllerin sahibi olacak.25 bin oyuncunun katılacağı dev turnuva Türkiye’nin en büyük e-spor turnuvası olarak kayıtlara geçecek.  Turnuvada derece girenlere toplamda 75bin TL değerinde ödül verilecek. Turnuvaya başvurular www.genclikburada.istanbul adresinden yapılacak.

 

 

Spor İstanbul Espor turnuvası başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler başvuru spor istanbul Espor turnuvası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.