Spor dünyasını sarsan ölüm! Ünlü sporcu vefat etti...

Spor dünyasını sarsan bir son dakika gelişmesi yaşandı. NHL ekiplerinden Edmonton Oilers'ta forma giyen Colby Cave beyin kanaması sonucu vefat etti. Oyuncu henüz 25 yaşındaydı...

NHL ekiplerinden Edmonton Oilers'ta forma giyen 25 yaşındaki Colby Cave, Toronto'da kaldırıldığı hastanede beynindeki kist nedeniyle acil ameliyata alınmıştı.

Colby Cave'in operasyon sırasında geçirdiği beyin kanaması sonucunda vefat ettiği belirtildi.

Oyuncuda covid 19 bulgularına rastlanılmadığı açıklanırken, ölümünün beyin kanamasından gerçekleştiği bilgisine yer verildi.

Spor dünyasını sarsan ölüm! Ünlü sporcu vefat etti...

Kulübü Edmonton Oilers da ölümü doğrularken, Ulusal Hokey Ligi resmi hesabından oyuncuyla ilgili olarak, "Hokey hayallerinin peşinde koşuyordu. Ciddi ve çalışkan bir oyuncuydu, takım arkadaşları ve antrenörleri hayrandı. Daha da önemlisi, onu tanıyacak kadar şanslı olan herkes tarafından sevilen sıcak ve cömert bir insandı." ifadelerine yer verildi.

Spor dünyasını sarsan ölüm! Ünlü sporcu vefat etti... ile ilgili etiketler beyin kanaması Colby Cave NHL sporcu toronto
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.