Spor Bakanı Twitter trendine uydu

Bakan Kasapoğlu, "Nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?" başlığı ile Taha Akgül'ün şampiyonluklarını paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya trendine uydu. "Nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?" başlığı ile milli güreşçi Taha Akgül'ün şampiyonluklarını paylaşan Bakan Kasapoğlu, yeni hedef olarak Tokyo Olimpiyatları'nı gösterdi.

Spor Bakanı Twitter trendine uydu

Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Rus rakibi Sergei Kozyrev'u yenen Taha Akgül Avrupa şampiyonu oldu. Türk bayrağını göndere çektiren ASKİ Sporlu Taha Akgül'ün başarısını "Nasıl başladı? Nasıl devam ediyor?" paylaşımı ile Twitter'a taşıyan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, milli sporcunun 2012'deki ve 2021'deki şampiyonluk fotoğraflarını yayınladı.

YENİ HEDEF TOKYO YAZ OLİMPİYATLARI

Bakan Kasapoğlu, "Nasıl başladı? 2012 | Nasıl devam ediyor? 2021. Yükleniyor ••• #Tokyo2020" yazısıyla yeni hedefin Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları olduğunu yazdı.

 

Spor Bakanı Twitter trendine uydu ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu taha akgül avrupa şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.