Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan moral telefonu!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sol dizinde menisküs yırtığından dolayı ameliyat olan Trabzonspor'un genç yıldızı ve milli futbolcu olan Abdülkadir Ömür'ü arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AEK maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan ve Almanya'da sol diz menisküsünden ameliyat olan Trabzonsporlu Milli futbolcu Abdülkadir Ömür ile telefonla görüştü.

Başarılı bir operasyon geçiren genç futbolcudan ameliyat sonrasında son durumuyla ilgili bilgiler alan Bakan Kasapoğlu, Ömür’ün en yakın zamanda sağlığına kavuşarak sahalara dönmesi temennisinde bulundu.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamaya göre, Abdülkadir Ömür'ün tedavisinin bir süre Almanya'da devam edileceği ilerleyen süreçte 20 yaşındaki futbolcunun tedavisine Trabzon'da devam edileceği kaydedildi.

Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan moral telefonu! ile ilgili etiketler Trabzonspor Gençlik ve Spor Bakanlığı Mehmet Muharrem Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.