SP'lileri sırtında taşıyan Yılmaz Özdil'e dersini verdi!

Yılmaz Özdil, "Atatürk kahramandır. Atatürk olmasaydı Cumhuriyet kurulmazdı. Cumhuriyet bütün mazlumların şemsiyesidir, sığındığı limandır” diyen Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Birol Aydın için, "Binsin sırtıma, Kabe'ye kadar taşırım." demişti.

Yılmaz Özdil'e yanır Star yazarı Ersoy Dede'den geldi. "Biz birbirimizi kazandık" mesajları veren Sözcü yazarına sert çıkan Dede, "Bak Mirzabeyoğlu öldü gitti. Rahmetli’nin eşinden bir helallik istesene, madem kazandı herkes birbirini." ifadelerini kullandı.

İşte Ersoy Dede'nin yazısının ilgili kısmı;

* Yılmaz Özdil bu sabıka dosyasıyla nasıl kazanacakmış?

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil çıkmış,‘biz birbirimizi kazandık ya, seçim sonuçlarının ne önemi var’ anlamında bir yazı yazmış. Hatta hızını alamamış, SP genel başkan yardımcısı için, ‘binsin sırtıma Kabe’ye kadar taşıyayım’ falan demiş. Yavaş olalım Sayın Özdil. Öyle kalemle çizgiyi çekince bitmiyor her şey.

- AK Parti seçmenine ‘Bidon Kafa’ diyen sensin.

- Soma’da şehit olan madenci için ‘AK Parti’ye oy verdiler, müstehaktır’ diyen sensin. - Mirzabeyoğlu’na yapılan işkence ile dalga geçip sevenleri önünde haysiyet cellatlığı yapan sensin.

- Uludere Trajedisi’nde ölen 34 insan için ‘Katır’ benzetmesi yapan sensin.

- Ahmet Türk’e yumruk atan saldırgan için ‘duygularımıza tercüman oldu’ diyen sensin.

- Erdoğan için; ‘Tükürmesinler diye mezar taşına, TOMA bekleyecek başında’ yazan sensin.

Daha da arttırabilirim Ama meseleyi anlatmaya kafi sanırım. Bak Mirzabeyoğlu öldü gitti. Rahmetli’nin eşinden bir helallik istesene, madem kazandı herkes birbirini. Ahmet Türk’e ‘oh olsun’ demiştin, bak o yaşıyor hâlâ ve senin güzelleme yaptığın Ayhan Bilgen’in partisinde ‘ağabey’ konumunda. Onunla bari hallet meseleni. Öyle ‘kazandık’ deyince kazanılmıyor yani.

SP'lileri sırtında taşıyan Yılmaz Özdil'e dersini verdi! ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Ersoy Dede mirzabeyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.