Spirütüel Danışman Astrolog Aslı Güder'den korkutan koronavirüs tahmini

Bugüne kadarki doğru tahminleri ile dikkat çeken Spirütüel Danışman Astrolog Aslı Güder, 2021'in 2. altı ayı ile ilgili yeni öngörülerde bulundu. Güder, özellikle Rusya veya Türkiye varyantının Ekim-Kasım aylarında yeni kapanmalara neden olacağını söyledi.

Öngörülerinin doğru çıkmasıyla dikkat çeken Spirütüel Danışman Astrolog Aslı Güder, 2021'in 2. altı ayı ile ilgili yeni tahminlerde bulundu.

Covid-19 salgınının kolay kolay insanlığı bırakmaya niyeti olmadığına dikkat çeken Güder, özellikle Rusya veya Türkiye varyantının Ekim-Kasım aylarında yeni kapanmalara neden olacağını söyledi. Güder, salgının bitmesinin ise 2023'ün sonunu bulacağını da sözlerine ekledi.

Aslı Güder, "Koronanın bitmesini çok isterdim ancak koronavirüs için güzel şeyler söylemek için çok erken. Eylül - Ekim aylarından sonra Delta'dan sonra belki bir Rusya mutasyonu ya da Türkiye mutasyonu ile karşı karşıya gelebiliriz. Hatta iki mutasyonun birleşmesi ya da başka bir virüsle koronavirüsün birleşmesi söz konusu olabilir. Çok dikkat edeceğimiz dönemler ne yazık ki daha var. Ekim - Kasım ayında kapanmalar gerçekleşebilir. 2022 Mayıs'a kadar bu zorlukları yaşayacağız. 2022 Mayıs'tan sonra biraz azalma olacak. Bu virüsün bitmesini yaklaşık 2023'ün sonları diyebilirim." dedi.

Spirütüel Danışman Astrolog Aslı Güder'den korkutan koronavirüs tahmini ile ilgili etiketler aslı güder tahmin 2021

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.