Spider-Man çizgi romanının tek sayfası 3,36 milyon dolara satıldı

Spider-Man'in 1984 sayısından tek bir çizgi roman sayfası açık artırmada 3,36 milyon dolara satıldı. Geçen yıl, 1962 Örümcek Adam çizgi romanı, müzayedede 3,6 milyon dolara satıldı ve Superman'i şimdiye kadar satılan en pahalı çizgi roman olarak geride bıraktı.

Secret Wars No. 8 sayısının 25. sayfasındaki Mike Zeck imzalı çizimde örümcek adam ilk kez siyah kostümüyle görülüyor. Sanat eseri, Dallas'taki (Teksas) müzayedede orijinal açılış fiyatının 10 katından fazla bir fiyata satıldı.

1962 Örümcek Adam çizgi romanının tek sayfasına rekor fiyat

Bir çizgi romanın tek sayfası için önceki rekor 657 bin 250 dolardı. İç sayfa, X-Men karakteri Wolverine'in ilk görünümünü gösterdi ve The Incredible Hulk'ın 1974 sayısında yayınlandı.

Örümcek Adam, Stan Lee tarafından yaratıldı ve ilk olarak 1962'de Marvel çizgi romanı Amazing Fantasy'de yayınlandı. Yazar Lee Spider-Man'in yanı sıra The Incredible Hulk, Iron-Man ve The Fantastic Four gibi en ikonik küresel süper kahramanlardan bazılarını yarattı.

Seri, en son Tom Holland'ın oynadığı Spider-Man: No Way Home dahil olmak üzere birçok filmin çekilmesini sağladı.

Spider-Man çizgi romanının tek sayfası 3,36 milyon dolara satıldı ile ilgili etiketler örümcek adam Stan Lee spider-man açık arttırma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.