SpaceX 4 astronotu başarıyla ulaştırdı

Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX’e ait Dragon uzay aracı NASA adına bir uçuşu daha başarıyla gerçekleştirdi. Dragon uzay aracı, 4 astronot yolcusu ile 27 saatlik bir uçuşun ardından Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi.

SpaceX’in sahip olduğu Falcon 9 roketi ile Dragon uzay aracı, içinde 4 astronot ile Pazar günü Amerika Havacılık ve Uzay Ajansı NASA’nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi’nden fırlatılmıştı.

Dragon kapsülü 4 yolcusuyla birlikte, 27 saat süren bir yolculuğun ardından Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmeyi başardı.

SpaceX 4 astronotu başarıyla ulaştırdı

ASTRONOTLAR BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPACAKLAR

NASA astronotları Mike Hopkins, Victor Glover ve Shannon Walker ile Japonya Uzay Araştırma Ajansından (JAXA) Soichi Noguchi’yi ISS’te diğer astronotlar sevinçle karşıladı.

SpaceX 4 astronotu başarıyla ulaştırdı - Resim : 2

Kenetlenmenin ardından kucaklaşmalarına ait görüntüler geçilen astronotların, bilimsel araştırmalar yapmak için ISS'de 6 ay kalacağı belirtildi.

SpaceX 4 astronotu başarıyla ulaştırdı - Resim : 3

SpaceX Dragon uzay aracı, daha önce Mayıs ayında NASA astronotları Robert Behnken ve Douglas Hurley’i ISS’ye ulaştırmıştı.

SpaceX 4 astronotu başarıyla ulaştırdı ile ilgili etiketler NASA space x elon musk uluslararası uzay istasyonu iss
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.