Sözünü tut Haluk Levent!

Diyarbakır'daki HDP İl Başkanlığı önünde PKK tarafından kaçırılan evlatlarını bekleyen ailelerin nöbeti yarın 100. gününe girdi. Aileler, daha önce Diyarbakır'a gideceğini SuperHaber programcısı Nedim Şener'e açıklayan Haluk Levent'i bu önemli günde yanlarında görmeyi bekliyor. Biz de SuperHaber olarak Haluk Levent'i bu çağrıya kulak vermeye ve HDP Diyarbakır İl Binası önündeki eyleme katılmaya çağırıyoruz.

Çocukları HDP aracılığıyla dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır'daki eylemi 100. gününe girdi.

Bir süre çekimser kaldıktan sonra, mağdur ailelere olan desteğini eylemin 5. gününde dile getiren şarkıcı Haluk Levent'in, Diyarbakır'a gitmek istediğini SuperHaber programcısı Nedim Şener açıklamıştı.

Haluk Levent'de bunun üzerine yaptığı açıklamada "En yakın zamanda Diyarbakır’a gideceğimi belirttiğim halde hala “neden gitmiyorsun?” “neden bu tür sorunları da çözmüyorsun?” diye ağır baskı altındayım. Elbette sorun, acı, hepsi bizimdir.. Sorunun boyutları da malum. Ancak Diyarbakır’a gitmemek ne demek? Tabii ki gideceğim!" demişti.

VERDİĞİ SÖZÜN ÜZERİNDEN 95 GÜN GEÇTİ

 Verdiği sözün üzerinden 95 gün geçen Haluk Levent,  sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, bir işçi eylemine verdiği desteği açıkladı.

Diyarbakır Anneleri gözü yollarda Haluk Levent'i beklerken ünlü şarkıcının "Nerde bir işçi eylemi varsa gidin selam verin. İşçinin üç kuruşuna göz koyan paralarını vermeyenlere karşı olun. Bugün iyisinizdir ama yarın patronunuz tazminatınızı ödemeden sizi işten atabilir. Hangi dünya görüşünde olursanız olun ama birlik olun!"  ifadelerini kullanarak farklı bir eyleme destek vermesi ailelerde hayal kırıklığına neden oldu.

Sözünü tut Haluk Levent!SUPERHABER'DEN ÇAĞRI

İşçi eylemlerine nerede olursa olsun destek verilmesi gerektiğini söyleyen Levent'in söz verdiği halde Diyarbakır Anneleri'nin yanına neden gitmediği ise merak konusu oldu.

Diyarbakır Anneleri'nin açıkça isim vererek eylemlerine destek vermeye çağırdığı Haluk Levent için bugün önemli bir fırsat. Türkiye, bugüne kadar pekçok sosyal etkinliğe öncülük eden Levent'i, annelerin evlat nöbetinin 100. gününde Diyarbakır'da görmek istiyor.

Seslerinin daha gür duyulması için sanatçıların desteğini bekleyen annelerin çağrısına ortak olmak için biz de SuperHaber olarak bir kampanya başlatıyoruz ve #YollardaGörelimSeniHalukLevent hastagiyle ünlü şarkıcıyı bu önemli günde aileleri yalnız bırakmamaya çağırıyoruz.

Bu kampanyamıza destek olmak için siz de sosyal medyada bu hastag ile Haluk Levent'i Diyarbakır'a davet edebilirsiniz.

 

Sözünü tut Haluk Levent! ile ilgili etiketler Diyarbakır SuperHaber Haluk Levent Diyarbakır anneleri evlat nöbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.