Sözleşmesi sezon sonu bitiyor: Larin'e yıllık 5 milyon euroluk teklif

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek Larin'e flaş bir teklif geldi. Al-Nassr'ın Kanadalı golcüye yıllık 5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu ise bu teklifi geri çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişat sonrası Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta geçici olarak göreve getirilen Önder Karaveli, siyah-beyazlılar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının transfer çalışmalarına ağırlık verdiği süreçte siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna 5 milyon euroluk teklif geldiği vurgulandı.

Milliyet'in Fabrizio Romano'dan aktardığı habere göre siyah-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Cyle Larin'e Al-Nassr talip oldu. Haberin detaylarında Suudi Arabistan temsilcisinin Cyle Larin için rekor bir transfer bütçesi ayırdığı vurgulandı. 26 yaşındaki Kanadalı futbolcuya 5 milyon euroluk net maaş teklif edildiği ifade edildi.

Öte yandan Cyle Larin'in de bu transfer teklifine yanıtı belli oldu. Kanadalı oyuncunun Al-Nassr'dan gelen transfer teklifini kabul etmediği vurgulandı.

PREMIER LİG'İN YAKIN TAKİBİNDE

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'e Premier Lig ekiplerinden Brighton, Southampton, West Ham United ve Everton'ın da ilgisinin olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak ifade ediliyor. Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Cyle Larin bu sezon siyah-beyazlı formayla 23 resmi maçta süre aldı. Kanadalı oyuncu bu karşılaşmalarda 7 gol kaydetti. Cyle Larin aynı süreçte 1 asist üretti.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor: Larin'e yıllık 5 milyon euroluk teklif ile ilgili etiketler larin Beşitkaş teklif Al Nassr
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.