Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları 2019! Atama sonuçları!

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları! 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması bugün gerçekleştirildi. Öğretmen adayları büyük bir heyecanla atama sonuç sayfasına giderek sonuçlarına bakıyorlar. Aynı zamanda taban puanlar ise merak konusu. Detaylar haberimizde..

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları! 20 bin sözleşmeli öğretmenlik sonuçları 9 Ağustos 2019 tarihinde açıklandı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla atamalar gerçekleştirildi. Sözleşmeli öğretmenler 2 Eylül itibarıyla görevine başlayacak. Peki sözleşmeli öğretmenlik taban puanları nedir?

20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması 9 Ağustos'ta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katıldığı bilgisayar kurasıyla yapıldı.

ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bakanlığın internet sitesinden, farklı branşlarda yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için sözlü sınava çağrılan aday sayıları ve adaylara ait KPSS taban puanları açıklandı.

Buna göre, gıda teknolojisi, 92 ile en yüksek taban puanına sahip alan oldu. Daha sonra, 91 taban puanıyla psikoloji, 87 puanla halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri alanları geldi.

Taban puanlarına, MEB Personel Genel Müdürlüğünün "http://personel.meb.gov.tr/" internet adresinden ulaşılabilecek.

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları 2019! Atama sonuçları!

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları 2019! Atama sonuçları! - Resim : 2

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları 2019! Atama sonuçları! - Resim : 3

 

 

 

Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları 2019! Atama sonuçları! ile ilgili etiketler sözleşmeli öğretmenlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.