Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! 2020 sorgulama ekranı

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2020! 5-22 Şubat tarihleri arasında mülakatlar yapıldı. Adaylar şimdi ise sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını bekliyorlardı. Heyecanla beklenen Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklandı.Detaylar haberimizde...

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2020! Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri 9-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Daha sonra ise atama sonuçları beklenecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 25 Şubat'ta açıklandı.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

9-13 Mart 2020 tarihleri arasında sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri yapılacak.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! 2020 sorgulama ekranı

ATAMA TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?

Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 40 (kırk) eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebilecektir.

-Tercihler, aynı il ve/veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecektir.

-Tercihler herhangi bir il veya ilçe millî eğitim müdürlüğüne onaylatılacaktır.

-Adaylar il veya ilçe millî eğitim müdürlüğünce başvuruları onaylanmadıkça tercih değişikliği yapabilecektir.

Adaylar tercih dışı seçenek olarak;

-"Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum."

-"Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum." seçeneklerinden birini mutlaka işaretleyecektir.

-Tercihlerine atanamayan adaylardan "9.5.2." seçeneğini işaretleyenler, ilan edilen kontenjanlardan boş kalan eğitim kurumlarına bilgisayar kurasıyla atanmak üzere değerlendirmeye alınacaktır.

-Talim ve Terbiye Kurulu kararı gereğince, bilişim teknolojileri alanına atanmak üzere başvuruda bulunan adaylardan; bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği, matematik-bilgisayar bölümü, istatistik ve bilgisayar bilimleri, bilgisayar teknolojisi bölümü/bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümü, bilgi teknolojileri bölümü mezunları ile yönetim bilişim sistemleri bölüm mezunları mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları dışındaki eğitim kurumlarını tercih edecektir.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! 2020 sorgulama ekranı ile ilgili etiketler sözleşmeli öğretmenlik 2020 Öğretmen mülakat sonuçları MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.