Sözleşmede hata yaptılar; Mostafa Mohamed Galatasaray'a bedavaya geliyor

Zamalek kulübünü eski teknik direktörü Mido, Mısır ekibinin Mostafa Mohamed'in sözleşmesini resmi olarak belgeleyemediği için oyuncunun ocak ayında serbest kalacağını söyledi. 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünen Sarı-Kırmızılılar'ın başına talih kuşu kondu.

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mustafa Mohamed, ocak ayında serbest kalıyor... 23 yaşındaki gol makinesinin ocak ayında sarı-kırmızılı takıma bedava katılabileceğini Zamalek kulübü de doğruladı.

Sporx'te yer alan habere göre; Mısır kulübünü eski teknik direktörü Mido yaptığı açıklamada, Zamalek kulübünün Mostafa Mohamed'in sözleşmesini resmi olarak belgeleyemediği için oyuncunun ocak ayında serbest kalacağını söyledi.

Mısır'ın unutulmaz golcülerinden Mido açıklamasında, "Galatasaray, Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yazanları bilirse ocak ayında serbest oyuncu olarak kadrosuna katabilecek. Bu düzeltilemez durum Zamalek yöneticilerinin hatası. Bu işin sorumlularından hesap sorulmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldız ismin Sarı-Kırmızılılar'la sözleşme imzalamadan sadece 1 ay önce Zamalek ile yeni sözleşme yapıldığı, ancak eski yöneticilerden İbrahim Abdullah'ın belgeleri evine götürmesi nedeniyle evrakların resmi olarak tescil ettirilemediği ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONU DA VAR 

Galatasaray'ın Zamalek ile yaptığı anlaşmada, oyuncunun 2022 sonuna kadar kiralanacağı ve 1 Temmuz 2022 tarihine kadar 4 milyon dolar ödenirse bonservisine sahip olabileceği maddesi bulunuyordu. Bu gelişmelerin ardından sarı-kırmızılı kulübün, Mustafa Mohamed'in bonservisini almak için izleyeceği yol ise merakla bekleniyor.

Fatih Terim'in scout ekibi tarafından keşfedilen ve Galatasaray'a devre arasında transfer olduktan sonra müthiş bir performans sergileyen Mısırlı yıldız, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye attığı gol dahil 16 maçta 8 kez fileleri havalandırdı. Mohamed ilk 5 maçında 5 gol atarken Galatasaray 5'te 5 yapıp 15 puan toplamıştı.

Sözleşmede hata yaptılar; Mostafa Mohamed Galatasaray'a bedavaya geliyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.