Sözde Ermeni soykırımını tanımaya hazırlanıyor

ABD’de yapılan 3 Kasım başkanlık seçiminde Trump'ı deviren Demokrat Partili Joe Biden'dan tehlikeli adım. ABD Başkanı Biden'ın sözde Ermeni soykırımı iddiasını tanımaya yönelik bir adım atacağı ileri sürüldü. Türkiye ile zaten gergin olan ilişkileri tam anlamıyla krize dönüştürecek olan tanıma hazırlığı bir beyaz Saray yetkilisine dayandırıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Amerika Birleşik Devletleri’nin 46’ncı Başkanı olan Joe Biden’ın, tehlikeli bir adım atmaya hazırlandığı iddia edildi.

“SÖZ VERİYORUM!” DEMİŞTİ!

Biden, seçimler öncesi, yazılı bir açıklama yapmıştı. Biden, 1915 olaylarının yıldönümünde yaptığı açıklamada “Ermeni soykırımı” ifadesini kullanmıştı. Biden, başkan seçilmesi halinde “Ermeni soykırımını tanıyan kararı destekleme sözü veriyorum” diyerek sözlerini tamamlamıştı.

BİDEN 1915 MESAJINI TWITTER'DAN PAYLAŞMIŞTI!

Joe Biden, 1915 olaylarının yıldönümüne ilişkin açıklamasını Twitter’dan “Bugün, Ermeni halkının Metz Yeghern’de karşı karşıya kaldığı zulmü hatırlıyoruz. Seçilirsem, Ermeni soykırımını tanıyan kararı destekleme sözü veriyorum. Evrensel insan hakları bir numaralı önceliğim olacak” şeklinde yazdığı ifadeleriyle paylaşmıştı.

Sözde Ermeni soykırımını tanımaya hazırlanıyor

ABD ERMENİ SOYKIRIMI İDDİASINI TANIMAYA HAZIRLANIYOR!

Son günlerde Rusya Devlet Başkanı Putin hakkındaki 'katil' çıkışı ile dünya gündemine oturan Joe Biden’ın, şimdi de sözde Ermeni soykırımı iddiasını tanımak için hazırlandığı iddia edildi.

Biden’in sözde Ermeni soykırımını tanıyacağına ilişkin iddia ise bir Beyaz Saray yetkilisine dayandırıldı. ABD Başkanı’nın sözde Ermeni iddialarını tanımaya yönelik hazırlığına karşılık, Türkiye’nin de cevap için hazırlık yaptığı ifade edildi.

 

Sözde Ermeni soykırımını tanımaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Ermeni soykırım Türkiye Beyaz Saray Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.