Sözcü fena çuvalladı!

Sözcü gazetesi bugün Yılmaz Özdil’in Sultan Abdülhamid’in gelini ile yaptığı röportajı sürmanşetinden “Türkiye’de ve dünyada ilk kez” diyerek duyurdu. Fakat işin aslı pek de öyle değildi.

Bugün hem Yılmaz Özdil’in köşesinden hem de Sözcü gazetesinin sürmanşetinden verilen anonsta “Padişah Abdülhamid'in gelini… Hanedan'ın reisi ve sarayda dünyaya gelen son şehzade Osman Ertuğrul'un eşi prenses Zeynep Osman, Yılmaz Özdil'e konuştu. Osmanlı ve Cumhuriyet'e dair, Türk ve dünya basınında ilk kez.” ifadeleri yer aldı.

Oysa hanedan mensubu Zeynep Osman bundan 2 yıl önce Yeni Birlik gazetesine konuşmuştu. Yani Sözcü’nün iddia ettiği gibi bir “ilk” yoktu ortada.

Yeni Birlik gazetesinden Aslı Üstünkaya ve Okan Sarıkaya hem Prenses Zeynep Osman’la hem de ailenin diğer ferdleriyle röportaj yaparak bir yazı dizisi gerçekleştirmişlerdi.

Sözcü fena çuvalladı!

Sözcü fena çuvalladı! - Resim : 2

Sözcü fena çuvalladı! - Resim : 3

Sözcü fena çuvalladı! - Resim : 4Sözcü fena çuvalladı! - Resim : 5

Sözcü fena çuvalladı! - Resim : 6

Sözcü fena çuvalladı! ile ilgili etiketler Sözcü Osmanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.