Sözcü'den "Vatandaş İBB'den şikayetçi" haberi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Sözcü'ye ziyarette bulundu. Bu ziyaretten bir gün sonra Sözcü'de İstanbullunun İBB'den şikayetçi olduğunu belirten bir haber yapıldı. Haberde Beyaz Masa’ya bir ayda 891 bin başvuru yapıldığı aktarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Sözcü'ye giderek Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu daha sonra binadan ayrıldı. İmamoğlu'nun ziyaretinden bir gün sonra Sözcü'de yapılan bir haber ise dikkat çekti.

İstanbul İstatistik Ofisi'nin, İBB Beyaz Masa’nın Ağustos ayı verilerine yer verilen haberde İstanbullunun İBB'den şikayetçi olmasına vurgu yapıldı. 

Haberde, "İBB Beyaz Masa’ya yapılan başvurular, ağustosta aylık yüzde 3,4 artarak 891 bin 489’a ulaştı. Başvuruların yüzde 67,4’ü bilgi istemi, yüzde 21,9’u talep şeklinde oldu" ifadelerine yer verildi.

Sözcü'den "Vatandaş İBB'den şikayetçi" haberi

ULAŞIM ŞİKÂYETİ AYLIK YÜZDE 9,1 ARTTI

Haberde ayrıca en fazla şikayetin ulaşımda olduğu belirtilerek şu bilgilere yer verildi:

"Ulaşımla ilgili şikâyetlerde aylık yüzde 9,1 artış yaşandı. Sosyal destek hizmetlerine talep 7 bin 880 azalarak 8 bin 162 olarak kaydedildi. Beyaz Masa'ya gelen şikâyetlerin yüzde 52,4'ü ulaşım, yüzde 31,9'u kent ve toplum düzeni ile ilgili iken, bilgi isteminde yüzde 44,7 ile ulaşım ilk sırayı aldı."

Sözcü'den "Vatandaş İBB'den şikayetçi" haberi ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Sözcü beyaz masa şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.