Sözcü’den birleştiren manşet

Muhalif kimliğiyle bilinen Sözcü gazetesi, 15 Temmuz manşeti ile “Aynı gemide buluştuk” dedirtti. Gazete 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü törenlerini “Milletçe kenetlendik” başlığıyla manşetten duyurdu.

Sözcü gazetesinin 15 Temmuz haberi, milli ve muhafazakar cephede “Aynı gemide buluştuk” yorumlarına neden oldu. Gazete haberinde, “FETÖ’nün kalkışmasının bastırılmasının 3’üncü yıl dönümüydü. Türkiye’nin dört bir yanında demokrasi şenlikleri vardı. Bu uğurda can veren şehitlerimiz anıldı. Millet tek yürek oldu” ifadelerini kullandı. Tören alanına her görüşten insanın buluştuğuna vurgu yapan Sözcü, sık sık eleştirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip konuşmasına da yer verdi. Gazete ‘Erdoğan birlik beraberlik mesajları verdi’ dedi.

Sözcü’den birleştiren manşet

Sözcü dün de 15 Temmuz törenlerini manşet olarak kullanmış ve okurlarıyla “Hainlerin kanlı darbe girişiminin bastırılmasının 3’üncü yıl dönümünde, Demokrasi Şöleni’ başlığıyla paylaşmıştı. Gazete haberinin spotunda “ Türkiye bugün demokrasi uğruna canını veren aziz şehitlerini anacak. En yüksek sesiyle demokrasiye ve Cumhuriyete bağlılığını haykıracak” ifadelerini kullanmıştı.

Sözcü’den birleştiren manşet - Resim : 2

Sözcü S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye’ye gelmesini de “Türkiye’yi korkutacaklarını sandılar ama Tehditlere boyun eğmedik” başlığıyla yine manşetten kullanmıştı.

 

 

Sözcü’den birleştiren manşet ile ilgili etiketler Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.