İşçi kıyımında ikinci dalga! Zeynep Gürcanlı'yla da yollar ayrıldı

Sözcü'de yaşanan ikinci işten çıkarma dalgasında Sozcu.com.tr'nin Ankara Temsilcisi Zeynep Gürcanlı ile yollar ayrıldı. Daha önce Hürriyet, Vatan ve Star'da uzun süre çalışan Zeynep Gürcanlı'nın işten çıkarılmasına, haberlerine üst üste tekzip gelmesinin neden olduğu iddia edildi.

Sözcü'deki kıyım devam ediyor. Sözcü gazetesinde köşe yazan ve sozcu.com.tr'nin Ankara Temsilciliğini üstlenen Zeynep Gürcanlı'nın görevine son verildi.

Turktime'ın haberine göre Gürcanlı'nın iş akdinin feshedilmesine Ahmet Davutoğlu’nun TBMM Başkan adayı gösterileceği, Rus uçaklarının Türk hava sahasında gözlem uçuşu yaptıkları, Cumhurbaşkanı seçilmek için 4 yıllık fakülte mezunu olma şartının kaldırılacağı, İbrahim Kalın'ın MİT Başkanı olacağı, Hakan Fidan'ın da Tokyo Büyükelçiliğine atanacağı gibi pek çok haberinin doğru çıkmaması neden oldu.

BİR HABERE 4 TEKZİP!

Abdüllatif Şener, Ali Bardakoğlı, Osman Pamukoğlu ve Haşim Kılıç’ın İYİ Parti saflarına katılacağına yönelik haberi ise 4 isim tarafından da yalanlandı. Böylelikle Gürcanlı’nın tek bir haberine 4 tekzip birden geldi. Sözcü, daha sonra Gürcanlı’nın gazetedeki köşesini kaldırdı. Daha sonra da gazeteciyle yollarını ayırdı.

İŞTEN ÇAKARMA YASAĞINA RAĞMEN KIYIM

Sozcu.com.tr'de yaşanan ilk dalga işçi kıyımında işten çıkarma yasaklarına rağmen, aralarında Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çetin'in de bulunduğu 15'e yakın kişi işten çıkarılmıştı. Mustafa Çetin'in izinli olduğu ve çıkarmadan haberinin olmadığı öne sürülmüştü.

İşçi kıyımında ikinci dalga! Zeynep Gürcanlı'yla da yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Sözcü zeynep gürcanlı kıyım işten çıkarma Mustafa Çetin sozcu.com.tr tenkisat işten atma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.