Sözcü yazarı Özdil'den Kılıçdaroğlu'na: Armut gibi oturacağına gündemi belirle

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, muhalefet kanadının "AK Parti bizi farklı mecralara çekmek istiyor" söylemi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu'na "Armut gibi oturma" ifadesiyle seslenen Özdil, "At yarışı spikeri gibi var olan şeyleri söylemek siyaset olamaz. Armut gibi oturacağına gündemi sen belirle" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'tan gelen "Kılıçdaroğlu ve ekibiyle ilgili çok can alıcı bir dosya var" açıklamasının ardından Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'den de CHP liderine yönelik cidden çeken açıklamalar geldi.

SERT İFADELER KULLANDI

Haber7'nin haberine Bizim TV'de lale Özan Arslan'a konuşan Özdil, muhalefetin "AK Parti bizi farklı mecralara çekmek istiyor" söylemine tepki gösterdi. Özdil, Kılıçdaroğlu'na "Armut gibi oturma" diyerek seslenerek şunları dedi:

"ARMUT GİBİ OTURACAĞINA..."

Kardeşim gündemi sen belirle o zaman. Armut gibi oturacağına gündemi sen belirle. At yarışı spikeri gibi var olan şeyleri söylemek siyaset olamaz. At yarışı gibi muhalefetten vazgeçmek lazım. Gündemi sen belirleyeceksin.

"SENİ KONUŞMALARINI SAĞLA"

Tayyip Erdoğan, 'Gündem belirlemek benim işim, gündemi belirlemezsem ben ne işe yarıyorum' dedi. Toplumun senin açıklamalarını ve gündemini konuşmasını sağlamaktır siyaset."

Sözcü yazarı Özdil'den Kılıçdaroğlu'na: Armut gibi oturacağına gündemi belirle ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Yılmaz Özdil sözcü yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.