Sözcü neden İnce'yi şişirmeye çalışıyor?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan ve Erdoğan düşmanları tarafından umut olarak görülen Muharrem İnce, son günlerde Sözcü, Halk TV ve diğer CHP yayın organları tarafından parlatılmaya başlandı.

CHP’nin 24 Haziran 2018'de yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Sözcü'den Özlem Gürses'in sorularını yanıtladı.

Son dönemde CHP kanadı tarafından yüzünün unutturulması istenmeyen İnce'nin röportajı gazete manşetinde geniş bir yer kapladı.

Aday olduğu dönemde CHP cephesi ve Erdoğan düşmanları tarafından umut olarak görülen İnce, daha sonra seçmenlerde hayal kırıklığı oluşturmuştu.

TEKRAR İNCE'YE SARILDILAR

CHP içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı bir refleks oluşmaya başlayınca, CHP yayın organları yeniden İnce'ye sarıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bile bu kadar büyük bir manşet yapmayan gazeteye kimi kesimlerce eleştiriler yöneltildi.

Sözcü neden İnce'yi şişirmeye çalışıyor?

Sözcü neden İnce'yi şişirmeye çalışıyor? ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Ekrem İmamoğlu Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.