Söz dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı! /VİDEO

Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan sevilen dizide son bölümde de aksiyon dolu sahneler yaşandı. Sevilen dizinin 15. bölümünün ardından izleyiciler 16. bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, Söz dizinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15. bölümde neler yaşandı. Seyircileri ekrana kilitleyen dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Detaylar haberimizde...

Star TV'nin sevilen dizilerinden Söz 15. bölümü ile dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Sevilen dizisinin 15. bölümünün yayınlanmasının ardından dizinin hayranları 16. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Söz 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisinin 15. bölümünde neler yaşandı? Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Detayları diziseverler için derledik...

sAz-dizisi-dunya-da-en-iyi-diziler-arasina-girdi

SÖZ DİZİSİ 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Buradan izleyebilirsiniz!

15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan sevilen dizide son bölümde de aksiyon dolu sahneler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde alınan sonuçları kutlamak için bir araya gelen set ekibinde Çolak’ın kıyafet tarzı için farklı bir konsept tercih etmesi eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından bu hafta 2 askerin şehit olma durumuyla karşı karşıya kalacağı ortaya çıktı. Sarı Komutan’a yerini belli ettikten sonra onların peşine düşmesini sağlayan Çolak, teröristlerin bulunduğu eve bomba yerleştirdi. Hafız ve bir askerin evin içerisinde olduğu dakikalarda bombanın varlığından haberdar olan Yavuz Üsteğmen, “Hafız” diye bağırarak evi hemen terk etmelerini istedi. Kendine güveni tam olan Çolak ise bombayı patlatmak için doğru anı bekledi. Öte yandan bir askerin bebeğinin doğmak üzere olduğu dakikalarda kendisinin bombalı evin içerisinde yer alması timdeki arkadaşlarını üzecek.

Terör örgütü üyelerinin içerisine sızma görevini üstlenen Eylem ise askerlerin yanına giderek “Mecbur kaldığınızda beni öldüreceksiniz, söz verin” diyerek canını vermeye hazır olduğunu gösterecek. Arkadaşlarının yaptığı fedakârlıkları gördükçe daha fazla duygulanan Yavuz Üsteğmen ise timiyle bir kez daha gurur duyacak. Operasyona giden askerleri cesaretlendirme görevini üstlenen Yarbay Erdem “Unutmayın biz onlardan değil onlar bizden korkuyor” diyerek ellerinden geleni yapmalarını isteyecek. Gelecek bölümle ilgili yayıncı kuruluşun yaptığı açıklama ise şöyle; Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

SÖZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Tolga_SarAtaA

Tolga Sarıtaş-Üsteğmen Yavuz

1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Halil Akkanat Lisesi'nden mezun oldu. Liseden sonra, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı.

Tolga Sarıtaş, aynı zamanda Özlem Tekin'in Kimse Bilmez adlı müziğinin klibinde de yer almıştır. Arka Sokaklar, ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde de küçük bölümler oynamıştır.
Kanuni Sultan Süleyman rolünü Halit Ergenç'in, Hürrem Sultan'ı Vahide Perçin'ın canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde 4. Sezonda Hürrem Sultan'ın oğlu Şehzade Cihangir'i canlandırdı.

Tolga Sarıtaş, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Ayça Bingöl ve İlker Kızmaz olan "Benim Adım Gültepe" dizisinde Murat karakterini canlandırmıştır.

2014 yılında TRT1'de yayınlanan "Büyük Sürgün Kafkasya" adlı dizinin başrollerinde Melis Birkan, Tolga Sarıtaş, Elif Atakan, Nilüfer Açıkalın, Alpay Kemal Atalan, Luran Ahmeti ve Ertan Saban oynadı.

Atakan_Arslan

Atakan Arslan-Üsteğmen Zafer Yaman

Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğmuştur. Aslen Sivas Zaralıdır.

İstanbul Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okuluna parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girmiştir. Basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir. Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır.

Dizi ve sinema filmlerinde de oynamıştır. Modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Survivor 2012 yarışmacısı ve Türkish Power Wrestlinge Güreşçisi olan Hasan Yalnızoğlu gibi Çağan Atakan Arslan’da BestModel of Turkey yarışmasından sonra mankenliğe başlamış.

Çağan Atakan Arslan, Türkiye’de bir ilk olan Turkısh Power Wrestlng Türk Amerikan güreşi takımında da “Soldıer” olarak ringe çıkmaktadır.

Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

20-27 Eylül 2011 tarihlerinde Özbekistan‘nın Taşkent şehrinde yapılan Dünya Muaythai Şampiyonasında finalde Özbek sporcu Seyidahmet Aripov’u yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Turkish Power Şampiyonluk maçında 12 Şubat 2011’de Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde yaptığı mücadelede ise Hasan Yalnızoğlu ile yaptığı mücadelede Hasan Yalnızoğlu unvanını, Soldier’a (Çağan Atakan Arslan’a) karşı korudu.

AybAke_Pusat

Aybüke Pusat-Doktor Bahar Kutlu

20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Aynı zamandaAnadolu Üniversitesinde İşletme bölümünde okumaktadır.
Aybüke Pusat balerin olarak, La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol almıştır.
2014 yılında düzenlenenElidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldı ve 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde birinci Amine Gülşe olurken Aybüke Pusat üçüncü oldu.

Oyunculuk dersleri aldıktan sonra; Eylül 2014 yılında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay'ın olduğu 2. Sezon "Medcezir" dizisinde Elif karakterini canlandırdı.

GArkem_Sevindik

Görkem Sevindik-Üstçavuş Mücahit Serdengeçti
1986 yılında Adana’da doğmuştur.
Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Pusat karakteri ile yaşayan Görkem Sevindik; Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almaktadır ve Üstçavuş Mücahit karakterini canlandırmaktadır.

Mustafa_YAldAran
Mustafa Yıldıran-Başçavuş Ali Haydar
Mustafa Yıldıran, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Mustafa Yıldıran; daha sonra İçerde dizisinde Mestan karakterini canlandırmıştır.
Star Tv’de yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Başçavuş Ali Haydar karakterini canlandırmaktadır.

Söz dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı! /VİDEO ile ilgili etiketler Söz söz 15. bölüm 16. bölüm fragmanı oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.