Söz dizisinden yürek dağlayan sezon finali!

Star TV'nin sevilen dizisi Söz, dün akşam yayınlanan 50'inci bölümüyle sezon finali yaptı. Aybüke Pusat'ın canlandırdığı Bahar karakteri ve Derman rolünü canlandıran Timur Acar ölerek diziye veda etti.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı Söz dizisi nefes kesen bir final bölümüyle sezona veda etti. Eylül ayında yeni bölümleriyle Star TV'de yayınlanacak olan Söz'ün sezon finalinde dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı.

YAVUZ ÖLDÜ MÜ?

Aybüke Pusat'ın canlandırdığı Bahar senaryo gereği öldü. Final bölümünde Yavuz da vuruldu. Kendi timi dahil herkes Yavuz'un öldüğünü düşündü. Kendisi için yapılan cenaze törenini bile izleyen Yavuz, yeni sezonda artık başka bir yoldan devletine hizmet edecek.

Söz dizisinden yürek dağlayan sezon finali!

 SÖZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

Söz dizisinden yürek dağlayan sezon finali! ile ilgili etiketler Söz ölüm sezon finali bahar yavuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.